in ,

Bréking! Épületfoglalás készül az EMMI ellen

Épületfoglalásra készülnek hétfő kora délután egy ellenzéki csoport tagjai az EMMI-ben – tudta meg a Vasárnap.hu. A szervező arra számít, hogy a botrány keretében százan skandálnak majd a minisztérium aulájában.

„Titkos!” – ezzel kezdődik az a felhívás, amely több olvasónk jóvoltából is eljutott a vasarnap.hu szerkesztőségéhez hétfő hajnalban. A szervező H. Zsuzsa felhívása alapján egy ellenzéki csoport 20 perces gerillaakcióra, botránykeltésre készül hétfő kora délután az Emberi Erőforrások Minisztériumának épületében. A mozgósító üzenetben H. Zsuzsa azt írja: fontos, hogy legalább 80-100 aktivista összeverődjön, akiket az épületfoglalás előtt a Toldi Moziban készítenek fel.

Egyszerűen bemegyünk, egy rövid felszólalás után közösen elskandáljuk a petíció szövegéből készült kivonatot, aminek a szövegét megkapjátok a Toldiban. Hogy ez működjön, mozgósításra van szükség, csak akkor hatásos, ha tényleg sokan vagyunk. Szóljunk az elkötelezetteknek, hogy legyünk legalább 80-100-an

– írja a felhívás. A botrány szervezője egyben felkéri társait, hogy vegyék be a beszélgetésbe azokat, akik szerintük alkalmasak az akció végrehajtására.

Az EMMI már korábban is céltáblája volt látványos botrányakciókat végrehajtó ellenzékieknek: Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője például az épület erkélyére mászott fel korábban. A hétfő 13:45-re tervezett épületfoglalás kísértetiesen emlékeztet az ellenzéki csoportok által tavaly meghirdetett akciókra, amelyek célja több esetben az államigazgatás ellehetetlenítése volt.

Kérdéseinket elküldtük a Toldi Mozinak, ha megérkezik az intézmény válasza, frissítjük cikkünket.

(pestisracok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gothár megujjazott egy színésznőt! Aki ma elmegy tüntetni a Madách térre, az kiáll Gothár és a szexuális zaklatás mellett!

Magukra ismertek! Az MSZP-s képviselő óránként 100 ezer Ft-ért kurvázott?? Drogpartik, kurvák. Óriási botrány van