in , , ,

Bréking! Az ENSZ le akarja bontatni a magyar határkerítést!

Menczer Tamás: A kerítés ott marad, ahol van

A migráció biztonsági kockázat – jelentette ki szerdán a Facebookon közzétett nyilatkozatában a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Menczer Tamás ezt arra reagálva közölte, hogy Felipe González Morales, az ENSZ-jelentéstevője közleményt adott ki magyarországi vizsgálódásáról. Ebben az államtitkár szerint a jelentéstevő „bírál bennünket azért, mert a migrációra biztonsági kockázatként tekintünk”. Ennek kapcsán az államtitkár emlékeztetett, hogy mintegy 30 terrortámadás történt, melyen több mint 300-an meghaltak, több mint 1300-an megsérültek. Láttunk párhuzamos társadalmakat és számos egyéb bűncselekményt is – tette hozzá.

Az ENSZ jelentéstevője „bírál minket azért is, mert a migrációs válságról, migrációs krízisről beszélünk” – folytatta Menczer Tamás, kiemelve: „azért beszélünk erről, mert ez az igazság”.

A migráció nem egy megoldott kérdés, a migráció a probléma. Jelenleg is a legóvatosabb becslések szerint is 30-35 millió olyan ember ér Európa keleti és déli szomszédságában, akik bármikor hozhatnak olyan döntést, hogy elindulnak Európa felé – hangsúlyozta az államtitkár.

Továbbá az ENSZ jelentéstevője „kritizál bennünket azért is, mert nem engedjük azt, hogy a migránsok szabadon mozogjanak Magyarországon. Kritizál bennünket a kerítés miatt, a tranzitzónák miatt” – fogalmazott az államtitkár, kiemelve: a kerítés ott marad, ahol van, mert a magyar emberek biztonságát szolgálja. Továbbra is a magyar emberek döntését, biztonságát tartják szem előtt – tette hozzá.

(magyarnemzet.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Merényletre készültek Salvini ellen! – Íme a részletek

Meglepődtek az utasok hétfőn este! Így repült Orbán Viktor fapadossal, az emberek között – Fotó