in ,

BRÉKING! – Az ellenzék megkezdte a felkészülést a migránsok betelepítésére – 150 ezer magánlakást akarnak felmérni, hogy migránsokat költöztessenek be

150 ezer magánlakást akarnak felmérni, hogy migránsokat költöztessenek be.

FIDESZ: AZ ELLENZÉK MEGKEZDTE A FELKÉSZÜLÉST A MIGRÁNSOK BETELEPÍTÉSÉRE

 

Az ellenzék megkezdte a felkészülést a migránsok betelepítésére – mondta Halász János, a Fidesz frakció szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 

A kormánypárti politikus kifejtette: 150 ezer magánlakást akarnak felmérni, hogy migránsokat költöztessenek be.

Halász János szerint erre utal Vágó Gábor, az LMP képviselő-jelöltjének, „a Soros-hálózat egyik aktivistájának” nyilatkozata.

Szél Bernadett párttársa ugyanis a napokban arról beszélt, hogy az országban üresen álló, 150 ezer lakás felmérését és kiadását kezdeményezik – közölte.

Felhívta a figyelmet, hogy még csak nem is önkormányzati, állami lakásokról beszélt, hanem az üresen álló, magántulajdonban lévő lakásokról. Ezeket akarják felmérni és egy szociális lakásügynökség kezelésébe adni – mutatott rá a fideszes politikus.

Halász János azt mondta: meggyőződésük, hogy mindezt azért teszik, mert migránsokat akarnak majd ezekbe költöztetni. Ugyan most hajléktalanokról és rászorulókról beszélnek, de valójában a migránsokra gondolnak, nekik készítik elő a helyet – tette hozzá.

A kormánypárti képviselő felháborítónak nevezte, hogy már a magyar emberek magántulajdonában lévő lakásait is kinézték a betelepítéshez.

Ugyanez történt Németországban is – mondta Halász János, hozzátéve: ott is volt ilyen próbálkozás, miután a laktanyák, az állami, önkormányzati ingatlanok megteltek migránsokkal, magántulajdonban lévő, üresen álló lakásokat néztek ki számukra.

Magyarország is erre a sorsra jut, ha április 8-án „Soros emberei kerülnek hatalomra”, nemcsak laktanyákba, állami, és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló, magánlakásokba is migránsokat akarnak majd betelepíteni – hangoztatta a fideszes politikus.
(mti)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Mindennapok Párizsban: bevándorlók macsetékkel skalpolták meg áldozatukat egy étteremben

(videó) Megtámadott egy migráns egy idős nőt, mert nem adta át a helyét – Svéd mindennapok