in ,

BRÉKING! – A Simicska-csicska Vona megfenyegette Orbán Viktort: „Ide figyelj, Viktor, te korrupt zsarnok! Neked kell félned!” – üzente Vona Orbánnak

Döbbenet…ezekre bízni az országot????

„Ide figyelj, Viktor, te korrupt zsarnok! Neked kell félned!” – üzente Vona Orbánnak

 

Kálmán Olga Hír tévés propagandaműsorából üzent a miniszterelnöknek Vona Gábor. A Jobbik elnöke odafordult a kamera felé, és mintha csak a házi tévéjében lenne (egyébként ott is volt) hosszasan magyarázott – szándéka szerint Orbán Viktornak. Például azt, hogy a kormányfőnek kell félnie, és hogy Orbán egy korrupt zsarnok.

Közösségi gyűjtéssel vág neki a Jobbik a 2018-as választási évnek, miután a volt fideszes politikus vezette számvevőszék gyakorlatilag megsemmisíti pénzügyileg a pártot – jelentette be Vona Gábor csütörtök este a Hír TV Egyenesen című műsorában. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje elképzelhetőnek tartja, hogy utcára viszik az embereket, mert szerinte most már szabadságharcot kell folytatniuk. Mivel mindeddig hiába hívta ki vitára Orbán Viktort, Vona ezúttal Kálmán Olga fűtött stúdiójából üzent a kormányfőnek:

Ide figyelj, Viktor, te korrupt zsarnok! Hogyha azt hiszed, hogy én félek vagy mi félünk, akkor nagyon tévedsz. Sem én nem félek tőled, sem a Jobbik nem fél a Fidesztől, és azt látom, az emberek sem félnek a Fidesztől. Neked kell félned! 2017-ről azt hitted, hogy a lázadás éve lesz, de tévedtél. 2018 lesz a lázadás éve, és az emberek el fognak söpörni téged és el fognak számoltatni téged, úgyhogy erre készülj!

Jó hír tehát, hogy Vona Gábor nem fél, és ezt már nem először közli a világ nyilvánosságával. Mintha csak saját magát győzködné, szuggerálná erről. Úgy tűnik, inkább a köpönyeget fordított, súlyos belharcoktól sújtottpénzügyi machinációk miatt százmilliókra megbüntetett Jobbik elnöke fél attól, hogy hamarosan csúnya landolással ér véget a néppártosodásnak nevezett balra tolódási manővere.

Forrás: Hír TV

 

(pestisracok.hu)

Liberális sivalkodás – Moldova György is beszólt Orbánnak: Orbán újraválasztása halálos ítélet a nyugdíjasoknak

Nyílt levél Moldova Györgynek, aki szerint Orbán újraválasztása halálos ítélet a nyugdíjasoknak