in ,

Botrány – Lip­tai Cla­u­di­ára és Tóth Ve­rára ron­tot­tak Gyur­csányék

Meg­aláz­zák azo­kat, akik nem a sze­ke­rü­ket tol­ják

Meg­aláz­zák azo­kat, akik nem a sze­ke­rü­ket tol­ják. Sza­bá­lyos had­já­ra­tot in­dí­tott az egyik leg­is­mer­tebb Gyur­csány-párti ak­ti­vista, a Macska Jan­csi be­ce­névre hall­gató Ho­mon­nay Ger­gely, nyil­ván­va­lóan a Gyur­csány-párt ne­vé­ben.

 

Igazi hírességeket, Tóth Verát, Liptai Claudiát, aztán meg Ördög Nórát vettek célba, sőt szabályosan megzsarolták őket. Nem tetszik nekik, hogy ezek a sztárok nem állnak ki a Gyurcsány-klán mellett.

Homonnay, a folyton Bözsi nevű macskájával pózoló „Macska Jancsi” régi cimborája, lelkes szekértolója a rózsadombi milliárdos famíliának. Gyurcsányné is nagyon kedveli  az egész napját macskája futtatásával töltő Homonnayt .

Nemrég személyesen zarándokolt el hozzá, hogy ő is szelfizhessen vele, hátha így többen szavaznak majd rá. No meg hogy egyeztessenek kampánykérdésekben, miben segíthetne  még Gyurcsányéknak a macska gazdája.

Nyilvánvalóan ekkor beszélték meg, hogy a következő célpont Liptai Claudia és társai lesznek.

Először tehát Liptai Claudiára rontottak rá, merthogy a közösségi oldalain nem tesz közzé politikai, nyilvánvalóan Gyurcsányékat támogató posztokat.

Aztán jöttek sorban a többiek, előbb Ördög Nóra, aztán meg Tóth Vera. A cél minden esetben egyértelműen ugyanaz.

A gúnyolódással, a pellengérre állítással arra kényszeríteni a sztárokat, hogy a zsarolásnak engedve végül beálljanak a Gyurcsány-klán mögé. Ennek érdekében a DK-sok nem riadnak vissza semmitől. Betámadják, kiposztolják azokat a cégeket, termékeket is, amelyeket a sorba beállni nem akaró sztárok a Facebookon reklámoznak. Vagyis az üzlet, a pénzkereset felől is nyomást akarnak gyakorolni a rájuk.

Nem tetszik nekik, hogy a Gyurcsányékat támogató politikai üzenet helyett Liptai Claudia egy szemhéjkrémet, Ördög Nóra az Aquaworld-öt, Tóth Vera meg a Mercedest reklámozza.

Macska Jancsi, azaz Homonnay Gergely korábban is alkalmazta  a politikai zsarolásnak ezt a ritka ízléstelen formáját, akkor Kovács Patríciát vette célba, mert az nem állt be abba politikai sorba, amibe be akarta kényszeríteni.

Homonnay amúgy gyakran tesz ki a Facebook-oldalára vallásgyalázó, mások hitbéli érzékenységén gúnyolódó posztokat is. Jézus hitelkártyával vagy szelfizve a keresztfán, szinte mindennaposak nála.

Korábban a családvédelmi intézkedésekről szóló nemzeti konzultációt titulálta egy tekercs vécépapírnak…

(ripost.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – A légi közlekedéssel is felveheti a versenyt a Budapest-Varsó gyorsvasút

Bréking – Tv2 balhé – Újabb felvételek Jakabék botrányos akciójáról – videó