in ,

Botrány! A Borkai ügy szálai a DK-hoz vezetnek! Ebből balhé lesz! – Videó

A DK tagadja az érintettségét

A DK továbbra is tagadja, hogy köze lenne a Boraki-botrányhoz. Horváth Csaba vas megyei roma önkormányzat tagja pedig cáfolta, hogy ő finanszírozná az Ördög ügyvédje blogot. A férfi csak azt ismerte el, hogy ismeri a Gyurcsány párthoz több szálon is kötődő Czeglédy Csabát. Győrben a választások előtt azért lépett ki az ellenzéki együttműködésből a Jobbik mert a Borkai-féle videókat közzétevő blog mögött Czeglédyt sejtették.

Borkai Zsolt a botrányos képek és videó felvételek napvilágra kerülését követően kilépett a Fideszből, és ugyan október 13-án a győriek újraválasztották politikus lemondott a tisztségéről.

A borkai ügy kapcsán zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több személyt köztük Póczik Józsefet is előállították.

A DK továbbra is tagadja, hogy köze lenne a boraki-féle zsarolási ügyhöz. A párt szóvivője ugyanakkor korábban hősnek nevezte azt aki nyilvánosságra hozta a felvételeket.

Büszke lennék rá, ha lenne hozzá közöm.

Ezt Czeglédy Csaba válaszolta arra a kérdésre, hogy ő áll-e az ördög ügyvédje nevű blog mögött. Győrben a választások előtt azért lépett ki az ellenzéki együttműködésből a Jobbik mert a Borkai-féle videókat közzétevő blog mögött Czeglédy Csabát, Gyurcsány Ferenc ügyvédjét sejttették.

A PestiSrácok információi szerint ugyanaz az ember finanszírozta a Borkait támadó ördög ügyvédje blogot mint aki Czeglédy Csaba városában Szombathelyen a fideszes polgármesterjelöltet gyalázó oldalt.

A portál szerint mindkét felület hirdetéseit egy Horváth Csaba nevű illető fizette, ez a Facebook átláthatóságából ki is derül.

Ez a felvétel a választások éjszakáján készült. Czeglédy Csaba mellett Horváth Csaba látható. Kerestük Czeglédyt az ügyben, de adásunkig nem reagált megkeresésünkre. Horváth Csabát viszont sikerült utolérnünk. Híradónk kérdésére tagadta, hogy ő finanszírozta volna az Ördög Ügyvédje nevű blogot, azt ugyanakkor elismerte, hogy ismeri Czeglédy Csabát

A győri DK-s Glázer Tímea Informátor című műsorunknak korábban elismerte, hogy a Szombathelyi ügyvéd és a győri DK között jelenleg is van kapcsolat. Glázer Tímea egyébként bejelentette: mégsem indul a megüresedett győri polgármesteri helyért.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter az ügy kapcsán pedig arról beszélt, hogy A hatóságnak kell kivizsgálnia, hogy Czeglédy Csabának köze lehetett-e a Borkai Zsoltról készült videó kiszivárogtatásához és az ahhoz kapcsolódó zsarolási ügyhöz.

(hirtv.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nézegessen komplett hülyéket. És ezek akarnak klímát védeni???

Szorul a hurok! A Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálódik a Lackner-ügyben – Videó