in ,

Böröcz László úgy szétkapta Csárdi Antalt a Hír Tv stúdiójában, mint a büdös sz*rt! Videó

Csárdi tök hülye

 

Élő adásban derült ki, hogy Csárdi Antal nem ismeri a saját módosítóját

A pénteki vitaműsor egyik fő témája az új lakástörvény volt, melyet Böröcz László, a Fidesz frakcióvezetője nyújtott be a parlamentnek, és amellyel szemben Csárdi Antal, az LMP politikusa módósító-javaslattal élt. A műsor egy pontján Csárdi Antal a többi között kiemelte, hogy az általa benyújtott módosítóban szerepelt, hogy a „94-es lakásvásárlási időszakban azok, akik nem vették meg a lakásukat, azok megvehették volna”.

 

Íme a videó:

 

 

 

Azonban Böröcz László emlékeztette a képviselőt, hogy ez pont hogy nem szerepelt az LMP képviselője által benyújtott dokumentumban. Mint Böröcz László fogalmazott:

képviselő úr, az ön javaslata éppen azt tartalmazta, amit a bérlők és a lakók nem szerettek volna, hogy a részletszabályokat a polgármester asszony, és az önkormányzat állapíthatta volna meg”

– tisztázta a helyzetet a frakcióvezető. Hozzátette: „képviselő úr vagy rosszul emlékszik, vagy szándékosan hazudik”. A Fidesz frakcióvezetője elmondta azt is: Csárdi Antal szövetségese V. Naszályi Márta polgármester asszony nem tartotta be a választási kampányában tett ígéreteit a bérlakásokkal kapcsolatban, amin a választópolgárok jogosan háborodtak fel.

Az LMP Gyurcsány Ferenccel szemben jött lére, mégis összeálltak vele

A baloldali előválasztásról szólva Csárdi Antal kiemelte, hogy „jön a második forduló”, amelyet követően – mint fogalmazott – az LMP „tiszteletben fogja tartani a választók akaratát”, és a többi ellenzéki párthoz hasonlóan, be fog állni a győztes miniszterelnök-jelölt mögé (akár Dobrev Klára, akár Márki-Zay Péter lesz majd – a szerk.).

Erre reagálva Böröcz László emlékeztetett:

az LMP a képviselő úr szavai szerint azért jött lére, hogy Gyurcsány Ferenc ellenzéke legyen, ehhez képest az LMP beállt Gyurcsány Ferenc soraiba”.

Hozzátette: „ez kicsit hiteltelenné teszi az egészet”.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Jurák Kata: kicsoda Ön, Márki-Zay Péter?

Maki Zaj Amerika embere – Őt fogják előre tolni, mert ez a parancs