in , ,

Boldog, ellenzékmentes új évet kívánunk!

Ilyen ellenzék nem kell

Többször megírtuk már, hogy Magyarországnak van a világ legócskább, legszemetebb ellenzéke / baloldala. Kijelentésünk már nemcsak vélemény, hanem tény is.

Az ellenzék, a poszt- és neokomcsi baloldal 2022-ben elbukott, nem kicsit, nagyon! De ez a demokrácia már csak olyan, hogy a bukottak is bejutnak a parlamentbe. Bejutottak. Tovább rontják a levegőt, pedig már elbuktak. Ellenzéki alternatívát nem látunk, az nem elég, hogy van egy értelmes Schiffer András, aki néha mond jókat. Ez kevés. Neki sajnos semmilyen politikai ereje nincsen. A Mi Hasznák nevű párt sem jöhet szóba, ők egy Jobbik-csökevény, akik túl későn szöktek ki a Jobbik mögül, megvárták, míg bejutnak a parlamentbe. A Mi Hasznák csak egy haszonleső társaság, nekik ugyanolyan termék a magyarság, a hazafiság, mint amilyen a Jobbiknak volt és ha kell, a Mi Hasznák úgy átáll a baloldalra a megfelelő pillanatban, ahogy a Jobbik. Ne legyen kétségünk!

Tehát ilyen baloldalra nincs szükség, ilyen ellenzékre nincs szükség, ezért is kívánunk mindenkinek BOLDOG, ELLENZÉKMENTES 2023-at!

Nehéz év jön!

 

Hajrá Magyarország!

 

mindenszo.hu

 

 

Egy román ne üsse bele az erdélyi magyarok életébe az orrát!

Elhunyt Duray Miklós felvidéki magyar politikus