in ,

Bohár Dani: valamit tudhat ez a Macron, hogy csak az előszobáig engedte be a hazai baloldal képviselőit.

Macron előszobája

Valamit tudhat ez az Emmanuel Macron, hogy hardcore liberális politikusként is csak az előszobáig engedte be a hazai baloldal képviselőit.

Dobrev Klára, Donáth Anna, Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely a budapesti francia rezidencián találkozott a francia elnökkel. A francia rezidencia egy impozáns épület, villa a XII. kerületben, Budán. Úgy sejtem, hogy az épület gyönyörű termekkel, tárgyalókkal, szobákkal rendelkezik, azonban Macron nem szánta meg a hazai baloldalt, és valami előszobában ült le velük beszélgetni.

Nem vagyok protokollszakértő, de azt tudom, hogy ilyen eseményeken illik mondjuk kávéval, vízzel, esetleg egy kis croissant-nal vagy pogácsával megkínálni a vendégeket. Ez elmaradt. Ugyancsak fura, hogy Dobrev Klára egyszerűen csak a földre dobta a táskáját, miközben ez már közepes minőségű éttermekben sem illik. Aztán én el tudtam volna viselni néhány magyar, illetve francia zászlót is az asztalon. Valahogy ez sem fért bele a vendéglátásba. Na, de ez csak külsőség.

A baloldal már hetek óta várta, hogy érkezzen Macron, és eligazítsa Orbán Viktort. Ezzel szemben a magyar miniszterelnök és a francia elnök nagyon konstruktív megbeszélést folytatott, és számtalan dologban egyetértett. Tehát a baloldal számítása ismét nem jött be.

 

– írja Bohár Dani.

 

 

Add tovább!

Nézzétek! Beszélő majom! Tordai nekiment Philipnek, és gyalázkodott egy sort – Azonban a Városháza gate-re még nem reagált

Pap Sándor lesz Kőbánya és Kispest fideszes jelöltje 2022-ben – Hajrá, Pap Sándor!