in ,

Bohár Dani: újra sírnak a liPsik

Bohár Dániel írása

Hiába próbálják magukat végtelenül összetett, szellemileg elérhetetlen színvonalú, intellektuális ördöglakatnak beállítani, a liberálisokat valójában annyira könnyedén ki lehet ismerni, hogy nyelvvizsga nélküli PhD sem kell hozzá.

 

 

Rákay Philip és a Megafon elindította a Patrióta nevű YouTube csatornát, amely már az első (pénteken este) megjelent videó nézettségi számai alapján is borítékolható siker lesz. A YouTube alapvetően egy olyan közeg, ahol viszonylag szerény számban találni jobboldali tartalmakat. Emiatt volt teljesen kézenfekvő, hogy létezzen egy politikával és közéleti kérdésekkel foglalkozó nemzeti beállítottságú csatorna a legnagyobb videómegosztó portálon.

Miért gondolom, hogy a siker borítékolható?

Elég csak megnézni a liPsik sírását, vinnyogását, sivalkodását és hisztizését. Úgy nyüglődnek, hogy rossz nézni őket. A kialakult helyzet nem új keletű. Egy kis múltidézés következik, hátha közelebb kerülünk a teljesen elborult baloldali gondolkodáshoz.

2015-ben indult pontosan az a portál, amelyet most a kedves olvasó olvas. Bizony a 888 megalakulásakor is hasonló volt a helyzet. A laza, könnyed, szókimondó stílusra a libsik úgy tekintették, hogy övék. Azaz senki nem törhet be a médiapiac ezen szegletébe. A 888-nál dolgozó fiatalok megmutatták és megmutatják a mai napig is, hogy gondolat könnyed csomagolásba rejtve a jobboldalon is van. A 888 elindulásakor hasonló volt az ellenszél, mint most a Patrióta esetén. Hiába a hisztizés és hőbörgés, a 888 évek kemény munkája alatt több százezres tábort épített fel. Jogos volt a liPsik félelme? Az, hiszen kiderült, hogy nem csak ők tudnak viccesen újságot írni.

2020 szeptemberében indult útjára a PestiTV. A 888-hoz kísértetiesen hasonló történetet tudnék leírni. A liPsik a mai napig nem tudják megemészteni, hogy fiatal jobboldali srácok és lányok televíziós műsorokat készítenek és azokat bizony szeretik az emberek. A PestiTV (ahogy 888) olyan terepre tört be, amit ugyancsak megpróbáltak kisajátítani. Ismét jogos volt a balosok félelme? Az bizony, mert a PestiTV már most bebizonyította, hogy a jobboldaliság jóval több annál, mint amit pont a liberálisok próbálnak hazudni rólunk.

És akkor vissza a Patriótához! Rákay Philip első műsora annyira felcseszte a liPsik agyát, hogy maga Gulyás Márton üdvözölte saját Partizán nevű csatornáján Philipet, ezzel egyben ráküldve trollhadseregét a Patrióta csatornájára. A liPsik nem okosak, hiszen a fröcsögésükkel olyan hírverést csináltak a videónak, hogy egy nap alatt 65 ezren nézték meg, ami brutális szám egy frissen indult YouTube csatornán.

Gulyás Marci amúgy nagyon bátor fickó. Annyira szereti azokat a véleményeket, amelyek nem egyeznek az övével, hogy azonnal törli őket. Történt ugyanis, hogy Rákay Philip válaszolt egy kommentben a Partizán videója alatt, amit azonnal le is szedtek. Sőt, Philip több alkalommal is próbálta posztolni, de mindig letörölték a kommentet.

Ahogy anno a 888 esetében azt hitték, hogy övék az online média, most ugyanezt hiszik a Youtube-ról. Kiderült, hogy nem lett igazuk akkor sem, és nem lesz igazuk most sem.

Ha tudnám, hogy el fognak verni, én is sírnék előre. (Nem, amúgy nem sírnék, hanem küzdenék, mivel nem vagyok saját cipője orrát néző és a cipőfűzőjében összeeső liPsi. Hála Istennek!)

 

 

(Bohár Dániel, 888.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsány lövette ki a szemét: nem csak a szemét, mindenét elveszítette Nagy László 2006-ban

Magyarországon a színház és a filmgyártás csak liberális lehet, ha másként gondolod, életveszélyes fenyegetést kapsz