in ,

Bohár Dani kiakadt: ezek akartak utat mutatni a magyar embereknek. Még saját pártjukban sem képesek rendet tartani.

Ezek akartak kormányozni

„Az ízelítőnél is többnek nevezném, amit kapunk itt az utóbbi időszakban a baloldal részéről, már ami a tökéletes alkalmatlanságukat illeti, nemcsak kormányzási, hanem jóformán normális viselkedési szempontból is.

Hol is kezdjem? Nehéz eldönteni, hogy a parizer Jakab vagy a tesze-tosza Karácsony a szánalmasabb, de legyen előbb a kőolaj-származékokból készült műbőrkabátok egyszerű gyermeke, a Jobbik elnöke.

Bizonyára sok olvasó emlékszik még Jakab »parizer« Péter munkalakásos történetére. A Jobbik elnöke és kabinetfőnöke mindennap éjszakába nyúlóan dolgozott egy szolgálati lakásban a párt víziójáért. Természetesen csak munkáról volt szó, ezért munkalakás. Ekkor derült ki, hogy Jakab kabinetfőnöke nemcsak egy egyszerű kabinetfőnök, hanem lényegében a Jobbik valódi első embere. A Molnár Enikő és Jakab Péter fémjelezte duó mostanra annyira kiverte a biztosítékot a pártban, hogy meg akarták puccsolni őket. Parizeres Péterünk erre úgy bevágta a durcit, hogy bejelentette, még a pártot is elhagyja és inkább »független« képviselő lesz.

A jobbikosoknak egyébként abból lett elege, hogy Jakab és Molnár diktatórikusan, másokat meg nem kérdezve irányítják a pártot. Illetve az erőszakolós botrány sem tett hozzá túl sokat Jakab Péter pozitív megítéléséhez.”

 

– írja Bohár Dani.

 

 

Add tovább!

Bartus megint Amerikából fröcsög – „Amit Orbán ellopott, az árak emelkedésében fizetik meg a magyar zsellérek”

Na, végre! La Repubblica: a magyarok közelebb kerülhetnek az Európai Unióból való kizáráshoz