in ,

Bögrev Klára – Üzenetek a lopott villából

Üzengetni azt tudnak

Egy hét múlva Európa Parlamenti választások lesznek, hatalmas téttel.
Volt egyszer egy politikai garnitúra, amelyik bolgár maffiózókból állt. Ez a csapat 8 év alatt gyakorlatilag az államcsőd szélére kormányozta az országot. Nagyjából 15x emelték az áram és a gáz árát, és elmagyarázták 8 éven át, szinte minden nap, amolyan bokrosi módon, hogy még egy kicsit kell meghúzni a nadrágszíjat, és utána már jön a kánaán, de tényleg, akkor végre tényleg cukrászdát nyitunk Bécsben (apropó, az EU csatlakozásunk óta hányan nyitottak cukrászdát Bécsben? Tegye fel a kezét! Senki többet?), sőt, lesz hihetetlen magas nyugdíjunk, meg alapfizetésünk, sőt ingyen sör és örök élet is lesz.  Ebből nagyjából annyi igaz, amennyit a 2002 és 2010 között összehazudoztak.

Helyette mit kaptunk? 8%-os államháztartási hiány, devizahitelbe üldözött magyarok, a fiatalok ekkor mentek el külföldre az országból, -5%-os GDP, 11% munkanélküliség.
És ezeknek még van pofájuk hazudozni. Ráadásul mindezt teszik egy zsidóktól elrabolt villából. Ezt a villát Apró-villának hívják. Itt lakik a bolgár nő, aki Dobrev névre hallgat, aki utálja ha Gyurcsánynénak szólítják (szégyelli???) , és itt lakik férje, ura, aki Gyurcsány Ferenc névre hallgat. Tudják, kedves olvasók, ő volt az, aki “elkúrta”, “nem kicsit, nagyon”. Aki “hazudott reggel, éjjel, meg este”, aki “nem tudott felmutatni olyan eredményt, amire büszke lehetne” (“semmit!”), aki “végighazudta az elmúlt négy évet”.

Nos, ezeknek kéne újra elhinni, hogy most már tényleg kolbászból lesz a kerítés.
Nem lesz. Mert ezek újra elkúrnának mindent! Újra, és újra.

Ezek csak fenyegetni tudnak, patkányozni, meg szerkesztőségek udvarára döglött patkányokat dobni, jelzésképpen, mint egy üzenetet. Mindezt persze, gyáván, az éj leple alatt…

Ezek a baloldali maffiózók nem utolsó sorban lebontanák a határkerítést, és beengednék a bevándorlókat, mert ők azon az oldalon állnak, akik ezt a politikát képviselik. Ez az igazság! Ezt jó, ha mindenki tudja.

Ezek ők!

Ne engedjük, hogy bejussanak a bolgár maffiózók az Európai Parlamentbe, vegyünk minél többen részt május 26-án a szavazáson, és húzzuk be az X-et jól a nemzeti erőkre!
Zászlókat a magasba! Hajrá Magyarország!

 

Oszd meg másokkal is!

 

Kapcsolódó cikkek:

Bréking – Döglött patkánnyal üzent a mindenszo.hu-nak a baloldali maffia! Ezt fenyegetésnek vesszük!

 

Agyhalál a majálison – Bűnhamis Lady Carneval és Gyurcsányné a bögrén – Ilyen volt a DK majálisa

 

 

Botrány – Gyurcsányné a lopott villából üzeni: baromira aggódik a szegényekért és a közvagyonért

 

 

BRÉKING – (videó) Gyurcsányné szerint óriási veszélyt jelentenek a határon túli magyarok (PS-videó!)

Na nehogy már egy bolgár nő “képviselje” a magyarokat Brüsszelben!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kocsis: Aki a bevándorlást megfékező jelölteket akar támogatni, szavazzon a Fidesz-KDNP-re!

Nem stadion – Újabb lépéssel közelebb a legalább 250 km/h sebességű Budapest-Varsó gyorsvasút