in ,

Bognár Zsolt színművész szerint Perintfalvi Rita nem valami nedves – „Végtelenül szárazak és unalmasak az egybites Rita-publis villantásai”

Megint Perintfalvi

Ha közös a bűn gyártása, közös a szégyene is

Perintfalvi asszonyság feljutott a parakovácsimrei gödörcsúcs magasáig a ,,Szégyen Magyarországról jönni”, Mandineren is szemlézett beírásával, ami ugyan még mindig a tenger – és minden egyéb szint alatt van, de van az úgy hogy a kis vakond tévesen angyalkának nézi az általa először látott denevért. Az, hogy magyar létére miért hiszi, hogy külföldön őt bárki is azért fogja hótiszta angyalkának tartani, mert letagadja származási országát, erre még a kis vakondban is felébredne a gyanú. Egyébként az kétségtelen tény, hogy Perintfalvi hazátlanul verdes hol ide, hol oda, de a róla alkotott képünk nem az angyalszárnyaira emlékeztetnek sokunkat, hanem inkább a …….! Igen, arra!

Számára Orbán Viktor eltávolításához csak egy ,,csipesz kell” és amúgy ,,Viktor belebújt Putyin s*ggébe és azóta sem talál ki onnan.”

Elfogynak a szavak. Nő létére így fogalmazni Magyarország miniszterelnökéről, ez nem semmi. Nem is folytatom, mert időtlen-idők óta végtelenül szárazak és unalmasak az egybites Rita-publis villantások. Az arra adott válaszom kapcsán még azt hiszi, hogy tényező, pedig dehogy.
Ami Perintfalvi saját szégyenénél vérlázítóbb, az a Mandiner szolgai asszisztálása az ő és a vele egyívású balos hasonszőrűek gyalázkodásaihoz, alpáriságához. Viszont, ha SZÉGYENNEK tekinthető mondjuk a Bartus László, Gábor György és Perintfalvi Rita alkotta triumvirátus tevékenysége önmaguk jól kiérdemelt jogán, akkor ennél ezerszer nagyobb szégyennek tartom, hogy egy magát jobboldalinak hirdető portál ezeket a közösséget bomlasztó személyeket nap, mint nap a saját felületén piedesztálra emeli.

Mielőtt bármelyikük visszakérdezne, hogy – már miért lenne szégyen az ügyködésünk? – arra a válaszom a következő. Azért, mert országunk polgárai nem abban a csúcsrajáratott hisztiben szeretnék élni az életüket, amit generálnak, amihez szorgosan adogatják a muníciót. Tetszik nekik vagy sem, de az átlag magyar hálát ad például azért, hogy momentán nem kell belefulladnia a gender ideológia áldásaiba és minő meglepetés, de a hétköznapok egyszeregyét sem aszerint éli, hogy a Perintfalvi féle nárcisztikusok eszement kívánalmait mikor is teheti mindennapjai részévé és hogy napestig szégyellje magát azért, mert magyarnak született. Aki a származását szégyelli, az annál nagyobb galádságokra is képes.

Van az élet, a maga összes nehézségével és van a bulvár ócskaság. Teológus asszonyt és társait én az utóbbi kategóriába sorolom, ott is csak a mínuszos hírek közé. Bármely vélelmezett, avagy tényszerű folt egy lepedőn, nem azonos az egész lepedővel, hiába is szeretnék megfordítani és ezt a képzetet sulykolni hazánkról.

Végezetül a saját oldalamnak üzenve vallom a néhai Kósáné Kovács Magda baloldali politikusnak tulajdonított mondatot, ami szerint ,,Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani – amiről az igazság kedvéért azért szögezzük le, hogy az eredetije Julius Caesartól származik, csak egy teljességgel más helyzet vindikálta – nos, ezt a szólást jelenünkre vonatkoztatva annyiban módosítanám, hogy a mi oldalunkon:
Nem elég jobboldali konzervatívnak lenni, de annak is kell látszani.

Akinek nem inge, ne vegye magára, bár úgy látom sokan rohangálnak úgy a köreinkben, hogy maguk se tudják pontosan, mit is jelent a szlogen valódi értelme és mögöttese. Az okozott káruk viszont igenis, mérhető.

Akkor meg miért is adunk teret nekik?

Bognár Zsolt /Parabolha/
UI: Tisztelettel Kérem blogom olvasóit, hogy osszák meg írásomat. Köszönöm.

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Szlovákiában tombolnak a libsik! Orbán barátja nyert a választásokon!

Kedves Tomán Szabina! Üdv a klubban! Az RTL sztárját aljas módon megtámadták a baloldali hiénák