in ,

Bognár Zsolt nekiment a szájkaratés Momentumos Bedő Dávidnak

Dőlabedőlabe-dől a Bedő

Dől a Bedő, mint a bábú a tekepályán, minden olyan alkalommal, amikor a miniszterelnökkel próbál szájkaratézni. Bedő Dávid, a Momentum üdvöskéje, ez a magát politikusnak képzelő nyeretlen hol Orbán Viktor rezsiszámlái felől érdeklődik tenyérbemászóan, hol, amolyan partiarcként találkozót szervez Karsai Dániel otthonába a miniszterelnöknek.

Bedő mindig bedő-l annak a tévhitének, miszerint, ha Orbánt ekézi, akkor a felszínre evickélhet aprócska gittegyletével a maguknak ásott politikai gödör aljáról.
Ehhez még arra is képes volt, hogy ócska vásári áruvá züllessze a beteg alkotmányjogász, Karsai Dániel helyzetét. Ebből remélni politikai hasznot végtelenül alávaló viselkedés.
Bedő olyan, mint egy pofozózsák. Kapja az ívet, hol jobbról, néha balról is és közben boldog mosollyal fűzfaként lengedezik a szélcsendes parlamentben.
Több szót nem is érdemelne, talán még annyit:

Bedő, mars a helyedre és leírod százszor:
A halál után ugyanaz az élet nem tud megszületni, ellenben bármelyikünket az e világi létezése utolsó pillanatáig reménnyel tölthet el, hogy akár orvosi, akár ép ésszel fel nem fogható, rajtunk kívül álló csoda folytán betegséggel sújtott sorsunk jobbá és elviselhetőbbé válik.
Bedő, ha leírtad és meg is értetted, utána jelentkezhetsz.
Addig hallgass a neved.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 


 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Orbán Viktor kiakadt Brüsszelen: az Európai Bíróság mai döntése értelmében Magyarországot egyszeri 200 millió + napi 1 millió euróra büntetik, amiért nem engedi be az illegális migránsokat

Jó reggelt, elvtársak! Bevallotta Paks új, ellenzéki polgármestere: Szükség van a Paks II.-re