in , ,

Bognár Zsolt mégegyszer a választásokról: Ferenc és játszótársai hátrasorolódtak az ellenzéki homokozóban – További részletek….

Feriológia

Elnyelte a fekete lyuk a DK-t. Ferenc testvér a betyáros választási kudarcuk után már csak kármentést végez, de azt ezerrel, miután lehúzta a rolót az árnyékkormány, mert a dobrevi Európai ,,Egybesült” Államok koncepciójára a kutya sem volt kíváncsi.

Ferenc és játszótársai hátrasorolódtak az ellenzéki homokozóban. Mi mást is tehetne, minthogy az ,,áradó Tisza” ellenzéket átrendező cunamija után kármentésre adta a fejét.
Teljes mellszélességgel Karácsony főpolgármestersége mellett kardoskodik imigyen:
,,Azért álljon itt a VALÓSÁG is, csináljon bármit a Fidesz: a választást Karácsony Gergely nyerte, ő a nép akarata szerint a budapestiek főpolgármestere. Minden támogatásunk és szolidaritásunk az övé.”

Csak az alternatív szót felejtette el Gyurcsány kitenni a szerinte gondolt VALÓSÁG elé, ahogyan az árnyékkormányzásuk is mellőzte részéről az alternatív megjelölést.
Feriről tudjuk, hogy számára csak az a valóság, amit ő annak gondol. Nincs az a bírói fórum, ami a véleményét megváltoztathatná.
Miután majd az OVB újraszámolta az érvénytelennek nyilvánított szavazatokat, akkor leszünk csak abban a helyzetben, hogy kijelenthessük, Vitézy lesz, avagy Karácsony marad Budapest főpolgármestere.

Azt, hogy mi a nép akarata, nos, ha Karácsony esetében eltekinthetnénk az Orbántalanítás elvakultjainak Karigerire eső voksaitól, akkor nagy valószínűséggel 100 százalék lenne a Vitézyre leadott szavazatok száma.

A gyurcsányi logikában az általa mozgatott hiperpasszív kesztyűbáb léte a saját bukásuk után hirtelen elsődlegessé vált. A csókosai nyilván nem pusziért vannak a Városháza ilyen-olyan pozícióiban. Ha ott is ajtót mutatnának nekik, Ferencnek semmi nem maradna a kezében, hacsak nem a varázspálcája.
Vitézy Dávid esetleges győzelme esetén ott is vége lenne az abrakadabra, DK-s hókusz-pókusznak.
Ránk férne!

Bognár Zsolt / Parabolha/

 


 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Vizsgálja a BRFK Magyar Péter listázását

Magyar Péter most nagyot néz: 90%-a a levélben szavazóknak a Fideszre szavazott! Mindenki Poloskán röhög