in ,

Bognár Zsolt a választások után újra üzent Nagy Ervinnek – Ervin, te meddig tartasz még ki a ,,TERMINÁTOROD” mellett?

Bognár Zsolt jegyzete

Nagy Ervin tisztelt ,,Kárpát-medencei talentuma”, azaz Magyar Péter pár nappal ezelőtt szerepelt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, ahol Szöllősi Györgyivel beszélgetett. Magyar arroganciáját, kivagyiságát, a női beszélgető társa iránti lekezelő tapintatlanságát tanítani lehetne a modortalanságok nemzetközi egyetemén.

Az e heti, hétfői Egyenes beszéd szintén vendégül látta Magyart, de a riporter ezúttal Rónai Egon volt, aki kolléganője védelmében szembesítette őt valótlan állításaival. Magyar témát váltva az ATV többségi tulajdonosát, Németh Sándort kezdte pocskondiázni, de miután felmérte, hogy hazugságaiból nem jöhet ki jól, otthagyta a stúdiót.
Ennyi bevezető után kérdezni szeretnélek Nagy Ervin!

Te, aki végighallgattad Hajdú Péter műsorában Magyar volt feleségének keserves és megrázó kitárulkozását, amire azt mondtad – vállalhatatlanul -, hogy tudatosan időzített előadás volt, Te, akiről egy korábbi interjúban kiderült, hogy Szöllősi Györgyinek az osztálytársa voltál és jó kapcsolatot ápoltok egymással, nos az után a modortalansági cunami után, amit Magyar a riporternőre zúdított nem merült fel benned, hogy dédelgetett bálványod nőkhöz fűződő viszonylatában valami nem stimmel, hogy esetleg nem Varga Judit és nem Szöllősi Györgyi készülékében van a hiba, hanem a ,,Tisza” egykori szabályozásában, netántán a gyerekszobája hiányában keresendő a válasz arra, hogy párthovatartozás nélkül mindenkit üt, vág maga körül?
Én végtelenül szégyellném magamat a helyedben, hogy ennek a bájgúnárnak, akárcsak a teherautó sofőrjeként azonosítson bárki.

Gondolkodj el azon, hogyan is lenne képes árkok betemetésére, konszenzusok létrehozására egy olyan ember, akinek a valótlan állításaitól hemzseg az internet és a politikai nyilvánosság?
Hogy valótlan állításai közül én is hozzak egy példát, nem is oly régen Magyar azt mondta, hogy nem megy képviselőnek az EU-ba, mert itthon van rá szükség. A választási ,,sikere” után viszont lenyilatkozta, hogy vélhetően él a brüsszeli lehetőséggel és egy itthoni pozíciót is megtart magának, mert hogy kevés az emberük.
Aha!
A szív megszakad, hogy nincsenek emberei. Előzetesen meg arról szólt a vers, hogy a szakértőivel ,,Tiszát” lehet rekeszteni.
Nem onnan fúj a szél, hogy a brüsszeli 5 milláért azért illik lehajolni,?
Ervin! Rossz lóra tettél, ez a véleményem és javaslom, hogy a színészi létezésed napi figuralesén Magyar Péter nárcisztikus önimádatát csak a színpadon utánozd. Szállj ki a teherautóból és járj gyalog, úgy talán többet tapasztalsz és látsz a világból, ahelyett, hogy ,,egy életed, egy halálod” felkiáltással kövess egy álszenteskedő, agresszív, egyebekben vélhetően súlyos üldözési mániában szenvedő egyént.

UI: Írásom Magyar Pétert ,,dicsőítő” epitheton ornansait kizárólag Nagy Ervintől kölcsönöztem.
Bognár Zsolt /Parabolha/


 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Akkorát bukott a háborúpárti Macron, hogy feloszlatja a nemzetgyűlést + Mindenszo.hu kommentár

A Momentum bukása után Fegyőr vissza akar térni – Erről van véleménye Bognár Zsoltnak is