in , ,

Bognár Zsolt a Fideszeseket akasztani kívánó Batka Zoltánnak üzent: olyan megfellebbezhetetlen bizonyossággal állítod a hülyeségeidet, hogy az már-már imponáló

Bolsoj” együgyűség, malenkij hozzáértéssel fűsz@rozva

Batkáek Zotyója ,,Malenkij biorobotok” című népszavás csőlátásában ekképpen fogalmaz:
„Szijjártó Péternek mennie kell. És ez a legkevesebb, de egy magára valamit adó, valódi szuverén országban most egy mindenre kiterjedő nemzetbiztonsági vizsgálatnak kellene kideríteni, hogy is lehet az, hogy a külügyér ténykedése alatt Magyarország szuverenitása gyakorlatilag lenullázódott, Budapest az orosz titkosszolgálat előre tolt helyőrsége lett, a névleg magyar külpolitika pedig gyakorlatilag a hódító orosz birodalmi érdekek képviseletét jelenti az unióban és a NATO-ban.”

Batka! Téged a fideszes szobák, hivatali helyiségek gyertyatartó szerepére mikor szerződtetett a kormányzat? Olyan megfellebbezhetetlen bizonyossággal állítod a hülyeségeidet, hogy az már-már imponáló. Mi vagy te, a Külügy spájzában szunnyadó almakompót, aki a szalicil alól kikandikálva szerzed első kézből az infóidat? Netán így konvertálod ropogós keményhasúra megszerzett ,,tudáskádat”, hogy a buksid simogatóival kölcsönösen elégedettek lehessetek egymással?
Szuverenitásunkat tagadó teóriád vedd már észre, hogy csupán az ezerszer elismételt balos bunkósbot, amitől, ha még ezerszer elmondod, akkor se fog igazzá válni.

Ha Budapest az orosz titkosszolgálat előre tolt helyőrsége, akkor te és agitációs platformjaitok meg az amerikai ,,trójai faló” fedett ügynökeinek vagytok orrunk elé tolt, helyben használatos haszontalanjai.

Bolsoj igazságnak hitt, malenkij értékű fakenews közléseid csupán balos hergelések, ehhez képest érdemtelenül, sajnos az arcod meg olyannyira bolsoj, mint a Moszkvai Nagyszínház tokkal és vonóval.
Én egyébként egy malenkij biorépát nem adnék folytonos népszavás okoskodásodért, de egy fix, az oroszok, úgy biztos nincsenek a spájzban hazánkban, ahogyan azt te gondolod. Ha netán eljutnának oda, véleményem szerint elsők között lennél, aki feltartott karral mentegetőznél előttük és bolsoj kézmozdulatokkal jeleznéd nekik, hogy te egész életedben kizárólag az ő érdekükben dolgoztál és cselekedtél.

Apropó! Ne indítsunk itt a konzervatív oldalon gyűjtést, hogy legyen egy váltóruhád is a védjegyedet képező csíkos joggingod mellé, ha már nem futja rá a népszavás tiszteletdíjadból és az egyebekből?
Végezetül, igazad van, Szijjártónak mennie kell” csak nem úgy, ahogy te indítványozod. Mennie kell, mégpedig minél több helyre, hogy a magyar szuverenitás mibenlétéről tájékoztathassa a világ országait, imigyen:
,,Malenkij a bors, de erős.” Remélem érted?

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Idióták szavaznak csak a főpolgármesterre – Meg kell állítani ezt az őrületet – Aki képes a hajókat és az autókat kizárni egy fővárosból, annak tutira elment az esze

Hatalmas nyomás nehezedik a kormányra – Külső beavatkozások Magyarországon: Novák ügy, Magyar Péter ügy, Szijjártó ügy