in ,

Bodrogi Gyula: fokozottan vigyázni kell az idősekre! – Videó

Fokozottan vigyázni kell az idősekre a koronavírus-járvány miatt – hívta fel a figyelmet szerdán Bodrogi Gyula.

A színművész kiemelte: az elmúlt évtizedekben megtanulta, hogy az egészségnél nincs fontosabb. Megjegyezte, szerencsére a komolyabb betegségek el is kerülték eddig.
Felhívta a figyelmet, hogy a koronavírus leginkább az idősekre, valamint a krónikus betegségben szenvedőkre veszélyes. „Ezért nekik, nekünk fokozottan kell vigyáznunk egymásra” – hangsúlyozta, hozzátéve: „hívjuk fel szeretteink, barátaink figyelmét is a megelőzésre!”.
„Vigyázzunk egymásra!” – kérte Bodrogi Gyula.

 

Vigyázzunk egymásra! – Bodrogi Gyula

A koronavírus az idősekre és a valamilyen krónikus betegségben szenvedőkre nézve a legveszélyesebb, ezért esetükben kiemelten fontos, hogy ne hagyjak el otthonukat❗️Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- díjas színművész is erre hívja fel a figyelmet a Vigyázzunk egymásra! kampányban. #vigyázzunkegymásra

Gepostet von Szentkirályi Alexandra am Mittwoch, 18. März 2020

 

 

Szentkirályi Alexandra múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy hétfőtől a magyar kormány hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indít, amelynek célja, hogy minél többen hasznos és megbízható információkhoz jussanak a koronavírussal kapcsolatban.

MTI 2020. március 18.

koronavirus.gov.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Megszólalt egy magyar ápoló: rajtunk múlik, meddig szorongatja az országot a koronavírus

Egyre nagyobb az összefogás – Két nap alatt 900 önkéntes jelentkezett a járvány elleni küzdelemhez.