in , ,

Bezzegnémetország – Lelőttek két rendőrt egy közúti ellenőrzésen Németországban

A 24 éves rendőrnő és 29 éves kollégája a helyszínen életét vesztette, de még tudták jelenteni rádión, hogy lövöldözés történt.

Lelőttek két rendőrt közúti ellenőrzés közben Németországban hétfőre virradóra, az eset háttere ismeretlen, az elkövetőt vagy elkövetőket keresik. A kettős rendőrgyilkosság az ország nyugati részén fekvő Rajna-vidék-Pfalz tartományban történt a Kaiserslautern melletti Kusel járásban.

A helyi rendőrkapitányság közleménye szerint hajnali 4 óra 20 perc körül forgalomellenőrzés közben halálos lövést kapott két rendőr, aki rutin járőrszolgálatot teljesített. A 24 éves rendőrnő és 29 éves kollégája a helyszínen életét vesztette, de még tudták jelenteni rádión, hogy lövöldözés történt. A környéket – Mayweilerhof és Ulmet település térségét – lezárták, és „intenzív” keresést indítottak.

„Az elkövetők vagy a szökéshez használt jármű leírása nem áll rendelkezésre, a menekülés iránya szintén ismeretlen” – áll a közleményben, amelyben arra kérték a környéken autózókat, hogy ne vegyenek fel stoppost. Figyelmeztettek: legalább egy feltételezett elkövetőnél fegyver van.

(MTI)

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

A világhírű idegsebész szerint csak politikai termék Márki-Zay katolikussága

MiniFeri: az ellenzék győzelme főnyeremény lenne Brüsszel számára – És a magyarokkal mi lesz?