in ,

Bezzeg az ellenzék utasítására Polt Péter azonnal ugrik! Már a rendőrség foglalkozik a vírustagadó doktor Gődény ügyével

Írásbeli kérdéssel fordult a Párbeszéd politikusa, Kocsis-Cake Olivio Polt Péterhez

Írásbeli kérdéssel fordult a Párbeszéd politikusa, Kocsis-Cake Olivio Polt Péterhez, amelyben arra várt választ, hogy

hol marad a fellépés a vírustagadókkal, és járvány elleni védekezés ellen kampányolókkal szemben.

A politikus felhívta a figyelmet arra is, hogy az egyik „leghírhedtebb vírustagadó propagandista” az a Gődény György, aki a 2018-as országgyűlési választások előtt 150 millió forint állami támogatást vett fel pártja finanszírozása céljából, és ezt az összeget azóta sem fizette vissza az államnak, pedig az kötelessége lett volna, miután a pártja nem érte el az ötszázalékos küszöböt – bukkant rá a 24.hu. Kocsis-Cake sérelmezte továbbá, hogy a „kamupárt” megkárosította a költségvetést, és Gődény kijelentései felvetik a rémhírterjesztés gyanúját is. A politikus többek között azt is kérdezte a legfőbb ügyésztől, hogy fordultak-e a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz a vélhetően törvénysértő és adatvédelmileg is aggályos oltásellenes aláírásgyűjtés miatt.

 

Polt Péter válaszul azt írta, hogy a képviselő kérdéseit feljelentésként értékelte, ezért azt továbbította a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, ugyanis a hatóságnak kell megítélnie, hogy van-e helye a nyomozás elrendelésének.

 

 

(index.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Dömötör Csaba megsemmisítő jobbhorgot vitt be Cseh Katalinéknak

Na, ez most stadion! Elkezdődött a Budapesti Atlétikai Stadion építése