in , ,

Bezárnak 40 kórházat! Ja, nem.

Ez az álhír terjengett napokig a liberális féle Mátrix világban

A Mátrix rendezői, a Wachowski fivérek (bocsánat, mert már nővérek, hiszen mindkettő átoperáltatta magát. EZ KOMOLY!) elbújhatnak a „magyar” liberális sajtó mögé.

Két nemlétező kórházi patkány és rozsdás radiátor meg wc (valójában román képeket álcáztak magyar kórházaknak a libsi sajtóban) fake news közé most becsúszott egy „bezár a kormány 40 kórházat” féle dörgedelmes hazugság is.

A liberális média univerzuma csodálatos. Most lerántjuk a leplet a hvg.hu, a 24.hu, az index.hu és természetesen a 444.hu kulisszatitkairól is. Említett szerkesztőségek ugyanis úgy működnek, hogy a transznemű Béla, vagy hívják akárhogy, lemegy a gangra egy kis cuccért (ami lehet fű, vagy bármi szintetikus vagy nem szintetikus cucc, lényeg, hogy sok szivárványt, unikornist és csillámpónit lehessen látni tőle), felszippantják és / vagy beszúrják / lenyalják / elszívják, majd a hatást elérvén összeül a szerkesztőség. A füstös banda megbeszéli mi legyen a mai kis univerzumuk buborékjában a fő téma.

 

 

 

Miután megvan a hatás….

jöhet a napi meló. Cikkírás. Fake News gyártás.

 

Így születnek az „Orbán megverte a feleségét”, „Orbán náci”, „A Fidesz csalt”, „Összeomlik a magyar gazdaság”, „Orbán Viktor a világtól elszigetelt politikus” éééés természetesen a „Kormány szeptemberben bezár 40 kórházat!” című ócska fake newsok.

 

Utána elégedetten hátradőlnek, nagy meló volt, jöhet a zsé a számlára.

Mi csak ennyit tudunk mindezekre reagálni:

Hazug hírt ne terjessz! Nefogj össze a bűnössel, hogy hamis tanúságot tégy!”
Kivonulás könyve – Kiv 22,16-24,18 – Szentírás

 

mindenszo.hu

 

A magyarság szimbólumát gyalázta meg a HVG – Amit a törvény is büntet. A címlap tervezője a törvény szerint börtönbe kerülhetne

MÉG mindig nem stadion! – Nagyot lépett előre az ország egyik legforgalmasabb vasútvonala