in ,

Bevált! Jó hír a magyaroknak! Véglegesen marad a telefonos gyógyszerfelírás

Kásler Miklós, emberi erőforrások miniszter tegnap írta alá azt a rendeletet, amely véglegesen elérhetővé teszi a telefonos gyógyszerfelírást.

Kásler Miklós, emberi erőforrások miniszter tegnap írta alá azt a rendeletet, amely véglegesen elérhetővé teszi a telefonos gyógyszerfelírást. A tárcavezető szerint az új rendelkezés sok százezer magyar embernek nyújt kényelmes és biztonságos lehetőséget, ezért mindenkit arra bíztat, éljen a lehetőséggel.

„A telefonon keresztül történő gyógyszerfelírás lehetőségét véglegesen megtartjuk. Tegnap este aláírtam azt a rendeletet, amelynek értelmében a rendkívül sikeres és népszerű gyakorlat a továbbiakban is elérhető marad” – írta a tárcavezető közösségi oldalán.

 

Kásler Miklós szerint az új rendelkezés sok százezer magyar embernek nyújt kényelmes és biztonságos lehetőséget, ezért mindenkit arra bíztat, éljen a lehetőséggel.

439D10E82A954C1004678A” alt=”” width=”1″ height=”1″ border=”0″ />

„Arra bíztatom, elsősorban a járványügyi szempontból veszélyeztetetteket, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel az előttünk álló időszakban is, ezzel tovább csökkentve megfertőződésük esélyét. A vírussal szemben ugyanis minden lehetséges módon védekeznünk kell, az ország működésének megőrzése mellett” – húzta alá.

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Üzenet a Tábornoknak! Tisztelt Vidnyánszky Úr!

Hoppá! Tőkés Lászlóék is kiálltak Vidnyánszky mellett!