in ,

Beteg világ – Teknősgyilkosságért 3 év?

Mi imádjuk az állatokat…

Előre leszögezzük: mi itt a szerkesztőségben imádjuk az állatokat.  Mentettünk már macskát, hattyút, dolmányos varjút (egy aranyos példány a mai napig velünk él), mocsári teknőst (!), és egy utcán kóborló kidobott törpenyulat is.

A kegyetlen állatkínzásokat igenis meg kell torolni, mert az ember néha kegyetlen brutalitásra képes az állatokkal szemben. És az emberekkel szemben is.  Mi, itt a szerkesztőségben viszont igazságtalannak tartjuk, hogy egy állatkínzó akár 3 év börtönt is kaphat, de aki egy csecsemőt, egy kisgyermeket egy anya méhében gond nélkül, mindenféle börtönbüntetés nélkül megöl, az törvényes.
Egy teknősgyilkosság viszont 3 évet “ér”…

A közvélemény pedig felháborodik, mert bántottak, kínoztak egy állatot, de amikor évente 30 ezer embert gyilkolunk meg a magyar anyukák hasában, nos azért senki sem tiltakozik, nincs országos felháborodás. A XX és XXI. században eddig 6 millió magyar ember nem született meg, mert az anya méhében megöltük őket. 6 millió meg nem született gyermek! De nem látjuk a felháborodást.

Beteg világ ez…

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ajajj! És akkor Cseh Katalin előrukkolt a vasút privatizációjával, ami a lehető legrosszabb ötlet – még a Mérce szerint is

Újabb bírói ámokfutás: ránk szabadítják Szögi Lajos egyik hóhérát