in

Berlusconi: ha a Nyugat békét akar, nem küld több fegyvert Ukrajnába

„Elég a fegyverekből, inkább nyújtsunk gazdasági segítséget Ukrajnának” – mondta az olasz politikus.

Elég a fegyverekből, inkább nyújtsunk gazdasági segítséget Ukrajnának – mondta Bruno Vespa újságírónak Silvio Berlusconi. A Forza Italia vezetője szerint egy nagy összegű újjáépítési alap meggyőzhetné Kijevet, hogy beleegyezzen a tárgyalásokra Moszkvával. „A nyugati országoknak fel kellene hagyniuk Ukrajna fegyverekkel történő ellátásával, ha békés megoldást akarnak a Kijev és Moszkva közötti konfliktusra” – mondta a volt olasz miniszterelnök.

Az olasz politikus úgy véli, Volodimir Zelenszkij csak akkor egyezne bele bármiféle megállapodásba Moszkvával, „ha Ukrajna egy bizonyos ponton rájönne, hogy nem számíthat többé egyszerre fegyverekre és segélyre”. Berlusconi ötlete, hogy a Nyugat ajánljon fel Kijevnek „több százmilliárd dollárt az újjáépítésre”, mint ösztönzőt a tárgyalásokba való belépéshez.

Corriere della Sera beszámolója szerint Berlusconi a béke emberének nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Berlusconi elmondta, hogy megpróbálta elérni Putyint, amikor február végén kirobbant a konfliktus Moszkva és Kijev között, de telefonon nem tudta elérni.

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Donald Trump is felfigyelt Szijjártó Péter amerikai interjújára

Ifj. Lomnici Zoltán tízpontos kérdése: lemond a két magyar bíró, akik botrányos egyeztetést folytattak az amerikai nagykövettel?