in ,

Bazinagy adóemelést tervez a baloldal – Videó

Kiszámolták: ennyivel lenne több az adó, ha a baloldal nyerne

 

A baloldal kormányzása alatt növekedtek az adóterhek – állapította meg Giró-Szász András és Rákay Philip a Patriótában.

 

Íme a videó:

„Giró-Szász Andrással, a második és a harmadik Orbán-kormány kommunikációért felelős államtitkárával számoltuk ki, hogy pontosan mennyivel lenne magasabb egy magyar család adóterhe, ha a választáson a baloldal nyer… maradjunk annyiban, inkább ne nyerjen a baloldal!” – áll a Patrióta új adásának beharangozójában.

Giró-Szász András szerint, ha egyre kevesebben élnek bérből és fizetésből, mert az állam újrakezdi a segélyezést, az nagyon lerontja a társadalmi morált, rontja a munkedvet, ezáltal a versenyképességet, a gazdaság egészét, és ahelyett, hogy felpörgetné a gazdaságot lelassítja az. A baloldali kormányok alatt 3.2 millió munkavállaló adójából tartották el a 10 milliós ország egészét, míg ma 4.6 millió adózó adja össze a közpénzeket – hangzik el a műsorban. 

Nem nehéz innentől kitalálni, hogy baloldali kormány esetén az adózó középosztály elviselhetetlennek érzi a terheiket, miközben a gazdasági környezetet sem érezheti dinamikusnak maga körül. Emiatt volt fekete és szürke a gazdaság ekkor, mely a jobboldal irányítása alatt ugyancsak kifehéredett.

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Vejkey Imre: amit a Népszava sajtószabadság címén művel, az része a keresztényüldözésnek

Agyhalál – Megtiltotta a magyar beszédet járatán egy román busztársaság sofőrje