in , ,

Bayer Zsolt nagyon kiakadt egy ostoba osztrák miatt: kérdések Franziska Tschinderlének

SZÍVESEN LÁTJUK AUSZTRIA BUDAPESTI NAGYKÖVETSÉGÉNEK A VÁLASZAIT IS

1.: Azok után, hogy Orbán Viktor, Matteo Salvini és Mateusz Morawiecki a budapesti találkozójukon egy emberként nyilvánították ki „erős európai és atlanti elkötelezettségüket”, maga milyen alapon beszélt a találkozó kapcsán „euroszkeptikus koalícióról”?

2.: Amikor nekiállt megfogalmazni kérdéseknek álcázott politikai prekoncepcióit, egyedül ült a számítógépénél?

3.: Ha nem egyedül ült ott, akkor melyik szélsőliberális, genderhívő NGO súgta a fülébe a „kérdéseket”?

4.: Ha mégis egyedül ült ott, akkor miért nem csatlakoztak önhöz az európai hagyomány és értékrend felszámolásán dolgozó elvtársai?

5.: Még ők is vállalhatatlannak tartják önt?

6.: Ki vette meg önt kilóra, kinek a politikai zsoldjában áll?

7.: Teljesen önszántából ennyire átlátszóan elfogult és hülye?

8.: Miként értékeli az anarchisták, neomarxisták, az amerikai BLM és úgy általában az egész nyugati újbaloldal egyre szélsőségesebb Izrael-ellenességét, vagyis antiszemitizmusát?

9.: Németországban és Franciaországban napi szinten vernek meg a nyílt utcán zsidókat, egymást érik a zsidó vallási és kulturális intézmények elleni támadások. Egy illetékes német miniszter nemrég arra kérte az országban élő zsidókat, hogy ne viseljék az utcán vallási jelképeiket, mert nem tudják garantálni a biztonságukat. Érdeklődött már német és francia EP-képviselőknél az országukban tapasztalható és egyre erősödő antiszemitizmusról?

10.: A zsidók elleni támadások nagyjából 99 százalékát szélsőséges iszlamista migránsok követik el. Erről van véleménye?

11.: Van bármiről saját véleménye?

12.: Képes bármire azon kívül, hogy visszaböfögi az önsorsrontó, hülye „liberális” kiskátét?

13.: Mit szól ahhoz, hogy kiderült: semmi sem igaz abból a lejárató „ibizai videóból”, amellyel tönkretették Heinz-Christian Strachét, az FPÖ korábbi elnökét?

13+1.: Heinz-Christian Strache lejáratásában és megrágalmazásában alaposan kivette részét az ön újságja is. Mit szól ehhez? Úgy is feltehetem a kérdést: Van önnek lelkiismerete?

Kérem, gyorsan válaszoljon, mert szorít a lapzárta!

(Ui.: Ha esetleg nem ér rá, vagy nem tud mit válaszolni, szívesen látjuk Ausztria budapesti nagykövetségének a válaszait is.)

 

 

(Bayer Zsolt, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál a DK-nál – Megint a Zorbán a hibás – Megy fel a tojás ára

A főpolgármesternek nem kell a kínai egyetem – Tényleg? Nekünk meg a CEU nem kell! Akkor kvittek vagyunk