in ,

Bayer Zsolt megvédte Müller Cecíliát!

Nézzük előbb azt a 444 és Bede Márton-féle legszorosabb értelmet:

Nézzük előbb azt a 444 és Bede Márton-féle legszorosabb értelmet:

Másodszor nézzük a tényeket:

Tény 1.: Az arab illetve a fekete világ (Közel- és Távol-Kelet, Afrika) mentes a koronavírus járványtól? Nem, nem mentes, sőt…

Tény 2.: Az elmúlt hónapokban rendszeresen érkeztek a híradások arról, hogy a migránsok legfőbb kibocsájtó országai (Irán, Afganisztán stb.) különösen súlyosan fertőzött országok? Igen.

Tény 3.: A migránsok általában el szokták mondani, hogy honnan érkeztek, és vannak papírjaik? Nem, nem szokták elmondani, és általában semmilyen papírjuk nincs, ugyanis az okmányaikat inkább eldobálják.

Tény 4.: Elmondható, hogy potenciálisan a migránsok között rengeteg koronavírussal fertőzött ember lehet? Igen, ez több, mint valószínű.

Tény 5.: Kell erről beszélni, fel kell erre hívni a figyelmet a lakosság védelme érdekében, s ez különösképpen feladata az országos tisztifőorvosnak? Igen és igen.

Tény 6.: Van-e joga Bedének „nyunyókázni” és főképpen lefasiztázni Müller Cecíliát? Nincs, nincsen joga.

Tény 7.: Használt valamit egész életében Bede ennek az országnak, ennek a nemzetnek? Nem, soha.

Tény 8.: A koronavírus járvány elleni küzdelemben ki volt és ki lesz hasznosabb, fontosabb ember, Müller Cecília vagy Bede? Igen, Müller Cecília.

Tény 9.: Ha ön vagy valamelyik családtagja elkapná a vírust, kihez fordulna előbb segítségért? Bedéhez vagy Müller Cecíliához? Ne is mondja, magától értetődő…

Tény 10.: Úgy általában ezt a Bede meg 444-féle undorító, fikázó cinizmust, no meg a minden ok nélküli fasiztázást, nácizást kötelesek vagyunk eltűrni? Egyáltalán nem vagyunk kötelesek eltűrni.

Tény 11.: Bede egy mocskos, szemét, aljas és legfőképpen kártékony rohadék? Az.

Nos, nagyjából ezek a legszorosabb értelmek.

 

(Bayer Zsolt, badog.blogstar.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Nyílt levél a budapestieknek! Ti még bíztok ebben a majomban?

Tiltakoznak a kommentelők! Az emberek nem akarják, hogy a füves Juhász Péter mozgalmat indítson! Márpedig emberek nélkül nem megy!