in ,

Bayer Zsolt: ma megkaptam a kínai vakcina első adagját

Kínai oltóanyaggal kapta meg a koronavírus elleni védőoltást a publicista Bayer Zsolt, a Hír TV műsorvezetője.

Bayer Zsolt a Magyar Nemzetnek tett rövid nyilatkozatot az esemény kapcsán. Ebből kiderült, hogy már az első napon regisztrált az oltásra, és azért került hamar sorra, mivel krónikus beteg. „A múlt héten hívott fel a háziorvosom, hogy megkaphatom. Én az orosz vakcinát szerettem volna, de arra várni kell, úgyhogy nyugodtan jöhetett a kínai” – áll a rövid interjúban. 

Bayer Zsolt felháborítónak tartja a baloldal kínai vakcinával szembenik kampányát.

„Éppen ma volt kénytelen a 444 megírni, hogy nincs komolyan vehető szakember és virológus, aki azt mondaná, ne oltassuk be magunkat a kínai vakcinával, és mivel ők a szakemberek, hadd hallgassak inkább rájuk, és ezt javasolom mindenkinek” – fogalmazott.

A baloldali hangulatkeltéssel kapcsolatban Bayer Zsolt elmondta:

„Amit a kübekházi polgármester, Molnár Róbert megengedett magának, az, azt gondolom, hogy nem pusztán felháborító, de szerintem súrolja a bűncselekmény határát. Az ügy megérne egy komoly vizsgálatot, és reméli, hogy a kübekházi háziorvos helyre teszi Molnár Róbertet” – mondta annak az esetnek kapcsán, melyben a Gémesi György nevével fémjelzett Új Kezdet egykori politikusa levelet írt a település háziorvosának, amelyben azt írta: „A Kübekházára juttatandó kínai Synopharm-vakcinával körültekintően szíveskedjék eljárni.” A polgármester levelét Facebookra is kitette, hogy ezzel gyakoroljon nyomást a doktornőre – írta meg a Magyar Nemzet.

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kacsoh Dániel fontos üzenete 2022-re: inkább ne dőljünk hátra kávézni

Klárika, látod ezt? Itt a komcsi nagyfater! Videó