in ,

Bayer Zsolt – Európa háborúban áll

Európa csendes. Pedig nem zúgtak el forradalmai. Sőt azok még csak ezután jönnek. Európa csendes, pedig háborúban áll

Európa csendes. Pedig nem zúgtak el forradalmai. Sőt azok még csak ezután jönnek. Európa csendes, pedig háborúban áll. Európa háború idején még soha nem volt ennyire csendes.

 

A frontvonalban most leginkább Matteo Salvini olasz belügyminiszter harcol. Ő felismerte, hogy háború van, amelyet megpróbálnak a humanitás álarca mögé rejteni Európa elveszejtői és ellenségei. Salvini felismerte, hogy ebben a háborúban csak úgy győzhet (csak úgy győzhetünk), ha lezárja hazája kikötőit, és nem enged partra szállni senkit sem. Salvini a frontvonalon harcol, de nem lehet biztos még a saját hátországában sem. Illetve pontosítsunk: az olasz társadalomban egyre inkább biztos lehet, hiszen az olasz társadalom – csakúgy, mint lassan minden nyugati társadalom – a saját tapasztalatai árán eljutott végre a felismerésig: ez így nem mehet tovább.

A kommunizmus rettenetes kísértete után végre egy valóban fontos, jó, várva várt kísértet érkezett meg: az öntudatra ébredés. Mondom ismét, ez azonos a felismeréssel, hogy ez így nem mehet tovább, azonos a saját haza, a saját kultúra, a saját civilizáció megvédésének igényével és immáron egyre határozottabb szándékával, azonos a nacionalizmussal, a nemzeti reneszánsszal. Mindezt Európa elveszejtői és ellenségei úgy hívják: populizmus (és csatolt részei, a fasizmus-nácizmus-rasszizmus, a sátáni szentháromság, amelyet a sátánimádók, vagyis Európa elveszejtői és ellenségei szórnak Európa védelmezőinek fejére).

Salvini tehát maga mögött tudhatja a nép (populizmus!) támogatását, mégsem lehet biztos teljesen hátországában, mivel saját kormányának tagjai között is ott vannak az elveszejtők. Most éppen Roberto Fico, az olasz képviselőház elnöke megy szembe a belügyminiszterrel, mondván, mégis csak hagyni kell partra szállni a Diciotti nevű hajó fedélzetén lévő migránsokat. S hogy miért? Mert „gyerekek is vannak”, meg „humanitárius kötelesség”, meg különben is. Ez Európa elveszejtőinek és ellenségeinek legfontosabb fegyvere. Egyszer s mindenkorra legyen világos: nincs humanitárius kötelesség! Illegális bevándorlás van, illegális migránsok özönlik el a kontinenst, akiket haladéktalanul vissza kell szállítani oda, ahonnan elindultak.

Ma már lámpással kell keresni olyanokat, akik háború elől menekülnek ide. Ha megtaláltuk az ilyeneket, őket be kell fogadni – ez valóban humanitárius kötelesség. Mindenki másnak zárva van a határ. Minden határ. Ezt ismerte fel Salvini, és most vívja a frontvonalban a valóságosan és szimbolikusan is rendkívül fontos csatáját. Ugyanis ha Salvini győz, végképp megváltozik a háború menete, a migránsok ettől kezdve folyamatosan vissza lesznek szállítva kiindulási helyükre, és lassan mind ők, mind az embercsempész bandák, mind az azokkal együttműködő NGO-k, mind az európai hátországokban a humanizmus álarcában tetszelgő sátánimádók kénytelenek lesznek beletörődni, hogy nincs tovább.

Ha Salvini elveszíti ezt a háborút, vég nélkül, újra és újra útra fognak kelni a lélekvesztők az illegális migránsok tömegével, akik újra és újra és vég nélkül meg fogják kapni, ki fogják zsarolni a befogadtatást, az NGO-kal és a sátánimádókkal együtt újra és újra bele fognak röhögni a valódi humanizmus arcába, és végül el fogják veszejteni Európát. Vagy addig fogják feszíteni a húrt, ameddig valódi és forró polgárháborúk fognak kitörni.
Ezért kell minden erőnkkel Salvinit segítenünk.

És nem pusztán Európa jövője a tét, de az is kiderül most, vajon a nép (populizmus!) és választott vezetői gyakorolják-e a hatalmat, vagy a soha senki által meg nem választott, úgynevezett civilek, a sátánimádók, Európa elveszejtői. Most kell kiderülnie egyszer s mindenkorra, van-e még értelme egyáltalán a demokráciának, a választásoknak, a szólásszabadságnak, vagy azok, akik vég nélkül a demokráciára hivatkoznak, egyszerűen felszámolják azt, helyettesítve a történelem legocsmányabb, „NGO-nak”, „civilnek”, „PC-nek” és persze mindenekelőtt „humanitáriusnak” nevezett diktatúrájával.

A szólásszabadságot pedig helyettesítik a világtörténelem legocsmányabb, egyszersmind legfurfangosabb cenzúrájával, az úgynevezett szociá­lis médiával és annak zászlóshajójával, a Facebookkal, amely az „itt és most végre mindenki elmondhatja, amit akar” illúzió­jával építette fel a sztálini és hitleri cenzúrát megszégyenítő szó- és véleménybörtönt. Aki ma fasiszta-kommunista mesét akar dünnyögni, menjen fel a Facebookra, ott nézzen körül, ott hallgatózzon. S ha eljön végre Euró­pa forradalma, ezt kell először eltörölni a föld színéről.

Amúgy az olaszországihoz hasonló háború zajlik a Gibraltári-szoros afrikai részén, a spanyol enklávéban, Ceutában. Ott már egy hónapja csatát vívott (és nyert) több mint hatszáz erőszakos, vadállati, fekáliával hajigáló betolakodó. És az akkori győzelmes csatán felbátorodva a minap újabb 116 személy vágott neki a ceutai kerítésnek.

Csak emlékeztetőül: Ceutánál van a legmagasabb kerítés, ám ez nem akadályozta meg 2015-ben az akkori spanyol miniszterelnököt, hogy szörnyülködjön egyet az épülő magyar kerítés ­miatt. De ez most nem érdekes. Nem érdekes, mert az orkok ismét betörtek Ceutába, Középföldére, a spanyol csendőrség beszámolója szerint késekkel, botokkal, mésszel, akkumulátorsavval (!) és ismét ürülékkel „felfegyverkezve” jutottak át a kerítésen. Hét csendőr kórházba került, és ezek után a migránsok besétáltak az ideiglenes tartózkodási helyükre, ahol a Vöröskereszt ellátta őket!

Értik ezt? Ugye nem. Megismétlem: miután késsel, botokkal, savval és ürülékkel áttörték a határkerítést, és megsebesítettek hét csendőrt, besétáltak a szállásukra, ahol a Vöröskereszt ellátta őket. Ilyenkor minden normális országban kiadják a tűzparancsot. A mai Európában bekísérik őket a szundikálóhelyre és ellátják a sebeiket, amelyeket a kerítés szögesdrótja okozott szegényeknek.

Nincsen már miről beszélni. Háború van. Afrika minden roncstársadalma és használhatatlan feleslege lassan átharcolja magát Európába, az európai társadalmak iszonyodnak és szenvednek, a frontokon elszánt harcosok próbálnak ellenállni, a társadalom velük van, és az orkoknál is veszélyesebb, álarcos „humanisták” próbálják lehetetlenné tenni az ellenállást. Háború van. Ideje megfújni a harci kürtöket.

És ne áltassa magát senki azzal, hogy mi legalább meg vagyunk védve. Ez igaz. De ha a Nyugat elesik, nekünk is sokkal nehezebb lesz. Mordor nem fog megállni Középfölde határánál, hiszen éppen az a lényege, hogy nem ismeri a határokat. Középfölde után Rohan fog következni. S aki még nem retteg eléggé, nézze meg, kik törték át a minap a ceu­tai kerítést. Látható például a 888.hu-n.

Akarunk ezekkel egy levegőt szívni, vagy rádöbbenünk végre: háború van!

(Bayer Zsolt, magyaridok.hu)

Apáti Bence – Véssétek az eszetekbe!

Daniel Friberg: Puha totalitárius rendszer működik Svédországban (videó)