in ,

Bayer Zsolt: A két vízilabdázó ártatlan, mellettük vagyok!

Bayer Zsolt kemény ellenvéleményt fogalmazott meg

Bayer Zsolt kemény ellenvéleményt fogalmazott meg a napokban elterjedt hírrel kapcsolatban, miszerint állítólag két közismert vízilabdázó folytatott szexuális kapcsolatot egy az események idején még 11 éves kislánnyal. Bayer, mint írta, teljes mellszélességgel kiáll a két érintett mellett, akik most a média rögtönítélő bírósága előtt állnak ártatlanul.

 

Bayer Zsolt bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Két ember áll most a média rögtönítélő bírósága előtt. Ebből a szempontból tökéletesen érdektelen, hogy egykori élsportolókról, sőt, olimpiai bajnokról van szó. Két ember. Két ártatlan ember.

A történet másik szereplője egy szerencsétlen sorsú, nyomorult kislány, megverve minden rosszal, amivel egy gyerek megverhető. Ő volt a vízilabdások irányította sportiskola növendéke. Aztán kirúgták a klubtól, mert lopott a társaitól. A történet itt véget is érhetne, de nem ér véget, mert a lány újra tesz valamit. Újra, mondom. Ugyanis egyszer már megvádolta szexuális erőszakkal és zaklatással a saját nevelőapját is. És most egykori edzőivel teszi ugyanezt.

A védőügyvéd már megszólalt az ügyben, hiába, az ilyen felelőtlen, szakmájuk szégyenét jelentő alakoknak óriási szükségük van a szenzációra, és ebben remek partnerük a média legalja. Például a kurucinfo nevű nyilvános vécé, benne az összes álnéven okádó, becstelen gazemberrel. És a többi is, akik talán nem ennyire aljasok, de felelőtlenségük égbekiáltó!

Szóval megszólalt az “ügyvéd úr”, s elmondta, ő tapasztalatból tudja, hogy ilyen rettenetes történetet nem találhat ki egy gyerek. De ügyvéd úr, kitalálhat. Csak szólni kell neki, hogy találja ki. Csak segíteni kell. Valakinek, aki nagyon közel áll hozzá. Ott kell az igazi bűnöst keresni, “ügyvéd úr”. Két ártatlan embert hurcolnak most meg éppen. Akik hamarosan bizonyítani is fogják ártatlanságukat. A média pedig majd talál új meghurcolható ártatlanokat, az “ügyvéd úr” új megbízások után néz, és mindenki úgy tesz, mintha nem történt volna semmi sem.

Na ennek kellene véget vetni.

Ezért kérem, hogy legalább a média tisztességes, itt lévő fele kapjon a fejéhez, és ne vegyen részt ebben a mocsokban.

Kósz Zoli, Petővári Zsolt barátom, veletek vagyok!

Forrás: badog.blogstar.hu; Vezető kép: pannon rtv

(forrás:pestisracok.hu)

Hazaárulást követtek el azok, akik megszavazták Sargentini jelentését

Schiffer András: A Sargentini-jelentés több ponton sérti a nemzeti önbecsülésünket, színvonala méltatlan az uniós jogintézményhez