in

Bartha Sylvia nagyon beteg volt a koronavírustól! Íme a története

Több kilót fogyott, megviselte a betegség Barta Sylviát

Barta Sylvia márciusban fertőződött meg a koronavírussal, de már egyre jobban érzi magát, túl van a nehezén. Több kilót fogyott, és lelkileg is megviselte a betegség, erről mesélt.

Barta Sylvia, a TV2 időjárás-jelentője lassan, de biztosan gyógyul, miután márciusban megfertőződött a koronavírussal: „A gombóc még itt van a torkomban, sokat köhögök, de ki lehet jelenteni, hogy stabilan gyógyuló fázisban vagyok. Napról napra egyre jobban érzem magam… A koronavírus a földbe döngölt, de felálltam” – mondta a Blikknek.

 

„A két hét a magas lázzal teljesen kizsigerelt, borzalmas volt. Mozogni sem tudtam, annyira legyengültem. A szememet is csak résnyire tudtam kinyitni. Lehúzott redőnyök mellett feküdtem egész nap félálomban, mert az ízületi fájdalmak miatt aludni se nagyon tudtam. Voltak jobb napok, ilyenkor fel is csillant bennem a remény, de többször is visszaestem” – mesélte a betegségről Sylvia, aki három és fél kilót fogyott közben, és a folyamatos fekvés miatt az izmai is „elkezdtek leépülni”.

 

A Ripost szerint kísérleti gyógyszert is kapott, erre a férjénél és két lányuknál már nem volt szükség: ugyan az ő koronavírustesztjük is pozitív lett, de mindhárman tünet nélkül vészelték át a betegséget.

Sylviánál azért okozhatott súlyosabb állapotot a vírus, mert autoimmun betegsége van, mesterségesen gyengítik az immunrendszerét, hogy megállítsák az ízületei romlását.

 

(origo.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Maga Jeszenszky Zsolt tesz rendet a járvány halálozási aránya körül

Mikor látogatsz már el az idősotthonba???? Covid Geri Pesti úti egyenlege eddig: 33 halott, 321 fertőzött