in ,

Balliberális maffiabíróság Magyarországon – Mindenki kerülje a magyar igazságszolgáltatást!

Ez a szomorú helyzet…

Igaza van egyes kormánypárti képviselőknek abban, hogy a magyar igazságszolgáltatásban még nem volt rendszerváltás. A probléma csak ott van, hogy eltelt 30 év a Rendszerváltoztatás óta, és nem tudjuk hány kétharmados jobboldali kormány kell még ahhoz, hogy végre a bíróságokon is rendet tegyen. Jelenleg a pestisracok.hu oknyomozásai szerint úgy áll a helyzet, hogy Szegeden mindenképpen, de feltehetőleg máshol is maffiaszerű módon működik a bíróság. Szó sincs független bíróságokról, sőt, leginkább balliberális befolyás alatt álló igazságszolgáltatásról beszélhetünk.

Mindenkit megkérünk, hogy ha tehetik, kerüljék el a magyar bíróságot messziről, mert a úgy tűnik, egy részük megvásárolható, befolyásolható, és a balliberális maffiakörök kezében vannak.

Részünkről a magyar bíróságba vetett bizalmunk jelenleg megszűnt. Nem tudjuk elismerni sem független bíróságként, sem igazságszolgáltató szervként, köszönhetően a Czeglédy Csaba féle maffiózó ügyvédeknek, és a Botka László féle polgármestereknek.

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Maffiabíróság – Eltartott rokona halála után jutott féláron a belvárosi palotalakáshoz a Szegedi Törvényszék vezető bírója

Mindenki nyugodjon le! Lezárult a vizsgálat: Nem történt zaklatás az Újszínházban – Videó