in ,

Balf*sz Bangóné eltűnt, az “oktatásegészségügykilakoltatás” megérkezett

Nehéz lehet MSZP-s kampányfőnöknek lenni manapság…

Rettentően összetett, bonyolult és kreatív munka lehet az utódpárti MSZP romjain kampányfőnökösködni (Ujhelyi). Nem irigylésreméltó pozíció.
Miután Balf*sz Bangóné eltűnt, és a balf*sz őrnagy Ujhelyi is befejezte a patkányozást, villámgyorsan új témát kellett találni, amivel jókat lehet kampányolni (ha már kampány van, kampányolni kell valamivel.)

Mi is legyen az új  kampány? Mi is legyen, mi is legyen?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megvan!
Kiáltott fel Balf*sz Őrnagy, és újra elővették az
oktatásegészségügyotthonápolás (az otthonápolásról mégsem lehetett szó, mert azon a neves decemberi balhés parlamenti napon az ellenzék nem szavazta meg az otthonápolásról szóló törvényt), vagyis inkább az “oktatásegészségügykilakoltatás” témáját.

 

Oktatás – “Érettségibotrány” – “Nehéz matekfeladatok”

Olyan nagy az erőlködés a liberális kampányközpontokban, hogy azt már élő ember el nem tudja képzelni. A patkányozás nem jött be. Ujhelyi továbbpatkányozása sem, meg úgy lassan semmi sem jön be. Itt van az érettségi, b*sszuk hát szét azt is! Gondolták liberálisék. És meg is próbálták.
Először gyűjtöttek 30 ezer kreténtől aláírást, mert “nehéz a matek”. De a virtuális f*szméregetés sem hozott eredményt, mert az utcán senki sem tüntet, sőt érettségi bojkott sincs, valahogy mégis van esze a magyar diákoknak, amellett, hogy minden világversenyt megnyerünk (matek, jogász, szakmunkás..stb.), ezért ezt követően lefizettek egy nyomdai alkalmazottat, aki kiszivárogtatta a történelmi érettségit. Az illetőt elkapták. Az érettségit nem ismétlik meg (ez lett volna a cél, hogy nagy balhé legyen.), a libsik ismét nem érték el céljukat.

“Otthonápoláskilakoltatás”

Nagyon kevés idő maradt már az EP választásig, és eddig egyik ellenzéki kretén szabotázsakció sem jött össze. Az otthonápolás téma a kreténeknél tavaly volt nagy téma, de sajnos gyurcsányi módon az is el lett k*rva, ugyanis azon a bizonyos decemberi balhés parlamenti napon, amikor Orbán Viktor arcába fütyültek síppal, és nem engedték a levezető elnököt a pulpitusra, majd kiabáltak, ordibáltak kreténék, nos azon a napon volt éppen az otthonápolással kapcsolatos törvény megszavazása. Így az ellenzék  a szavazás helyett sípolt, magyarul nem szavazták meg az otthonápolási törvényt. Ez is bukó tehát.
Utolsó reménysége az ellenzéknek a devizahiteles, Jobbikos Bíró Ica, aki 6 éve nem fizeti a törlesztőjét, és az Eszközkezelőhöz sem volt hajlandó fordulni ebben a 6 évben. Tudják, ez az a devizahitelezéses botrány, amit a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai akasztott a nyakunkba (Szanyi hazudik, nem Orbán Viktornak köszönhető a devizahitelezés), majd ezt is az Orbán kormány oldotta meg a Forintosítással, a devizahitelek eltörlésével, a törlesztők csökkentésével, és a banki elszámolással, amivel több százezer ember tőketartozása csökkent jelentősen.
Nos, ezután érkezett a libsik megmentője, Bíró Ica. Kovács Marinéni, vagy Józsibácsi kilakoltatási kálváriája nem olyan látványos, abból nincs médiabalhé, de Bíró Icáéból van.
Na, most ez van terítéken. De már nem sokáig. Türelem, magyarok, ezt már fél lábon is kibírjuk!
Mindjárt itt a május 26!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Sztálinizmus olyan mint az Orbánizmus – Legalábbis a komcsi Paul Lendvai szerint

Most kaptuk – Afrika 2019: szabályosan lemészárolják a fehér embereket