in ,

Balavány György megint hülye – Szerinte az illegális bevándorlás „egy természetes folyamat”

Mi lett ebből az emberből?

Balavány György egykor szebb napokat látott újságíró volt. Még mi is olvastuk jó kis cikkeit a (régi) Magyar Nemzet hasábjain. Ma már Magyar Nemzet napilap sincs. Sőt, ha úgy vesszük Balavány György sincs. Valami mássá változott. Valami furcsa lénnyé, ami most hirtelen a HVG hasábjain ontja ki magából magyarellenes gondolatait. Hirtelen liberális lett. Van az a pénz.

Pl. ezt okádta ki magából a minap:

 

„Hadd vessem közbe: a migráció valójában nem negatív vagy pozitív jelenség, hanem a világ legtermészetesebb dolga, a történelemmel egyidős, sőt, a történelem mozgását, ha van neki olyan, pont a migrációval rajzolhatjuk ki. Az emberiség története a migrációk története. A migrációk néha lassúak, néha (mint most) gyorsak, néha egy-, máskor többirányúak, de mindig vannak és lesznek. A migrációt megállítani azt jelentené, hogy a történelmet akarjuk megállítani…”

Valóban roppant természetes folyamat. Mint ahogy a török hódoltság idején is olyan természetes volt, hogy ide bevándoroltak, aztán itt dekkoltak 150 évig, és úgy kb. a magyarok felét szó szerint kiirtották. Tehát ha a mai Magyarországra vetítenénk Balavány szerint eme „természetes” folyamatot, akkor Balavány szerint tök természetes, hogy az illegális bevándorlók (mivel ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy vándorolnak, illegálisan) kiirtanak úgy 5 millió magyart.  Hmm.

Balaványt valahol a Magyar Nemzet és a HVG között elveszítettük. Agyilag, értelmileg (éttermileg) és emberileg is. Nem kicsit, nagyon.

Vajon orvos mikor látta utoljára?

 

 

Balavánnyal is ugyanaz manapság a baj, mint Tóta W-vel. Ha ismerjük Tóta W. írásait, akkor tudjuk mi vele a baj. És ha tudjuk mi a baj Tóta W-vel tudjuk mi a baj Balavánnyal. Ugyanaz.

mindenszo.hu

Szanaszét hulló ellenzék – Novák Előd: elvtelen politikusoktól hemzseg a Jobbik-frakció

Lövöldözés volt Svédországban