in

Azok beszélnek egészségügyről, akik nem szavazták meg a pluszforrásokat a területnek

A Fidesz szerint azok beszélnek az egészségügyről, akik azt sem szavazták meg az elmúlt években, hogy egyre több pénz jusson az egészségügyre

A Fidesz szerint azok beszélnek az egészségügyről, akik azt sem szavazták meg az elmúlt években, hogy egyre több pénz jusson az egészségügyre.

A nagyobbik kormánypárt szerdán így reagált a DK sajtótájékoztatójára, ahol László Imre országgyűlési képviselő azt követelte: a kormány jelentsen be válsághelyzetet az egészségügy területére, és tegyen meg mindent a biztonságos betegellátás érdekében.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: Gyurcsány és a baloldal az összeomlás szélére sodorta a betegellátást, eladósította a kórházakat, leamortizálta az orvosi eszközöket, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatta az egészségügyi dolgozókat. Ha rajtuk múlt volna, ma már csak kórházi napidíjért fogadnák a betegeket a kórházakban.

Hangsúlyozták: a Fidesz-KDNP 2010 óta pótolja a pénzt az egészségügybe, folyamatosan fejleszti a kórházakat és Budapest történetének legnagyobb kórházfejlesztési programját hajtja végre, amelynek köszönhetően a Honvédkórház mellett másik 24 kórházban milliárdos fejlesztések, eszközbeszerzések valósulnak meg.

“Jelentősen emelkedett az orvosok és ápolók bére, és azon dolgozunk, hogy tovább tudjuk segíteni munkájukat. Jövőre több mint 600 milliárd forinttal többet fordítunk egészségügyre, mint a baloldal fordított 2010-ben”

– írták.
MTI

(forrás:www.echotv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tíz Soros-szervezet indított durva kampányt Magyarország ellen

Magyarellenes román feliratokkal rongálták meg Széchenyi István szobrát