in ,

Az RTL sztárja sem kedveli az álteológust: Perintfalvi kockafejű ,,körlevele”

Hazánk legnagyobb árnyék-egyházi felkentje, Perintfalvi Rita a pápalátogatás kapcsán az alábbiakat fogalmazta meg

Hazánk legnagyobb árnyék-egyházi felkentje, Perintfalvi Rita a pápalátogatás kapcsán az alábbiakat fogalmazta meg Őszentségéről, Jorge Mario Bergoglioról:

„Egy világegyház fejeként van valós politikai hatalma is, de én azt gondolom, hogy most elsősorban a spirituális üzenete lesz nagyon fontos. Ez az üzenet pedig a véleményem szerint nem lehet más, mint hogy az, ami ma Magyarországon történik, az rendkívüli erkölcsi romlás.”
Kedves Rita! Szabad megkérdeznem, hogy miért prejudikál? Netán gyerekkori jópajtása a Szentatyának? Esetleg gondolatfürkésze, netán szövegírója?

Avagy csak önnön félelme miatt sivalkodik, hogy a látogatás üzenete esetleg mégsem saját, békétlenkedő elvárása szerinti kicsengéssel fog zárulni és biztos, ami biztos alapon még előtte kell hetet havat összehordania lelkes rajongóinak legnagyobb örömére?

Egyetlen rövid mondat, ami még eszembe jut, hogy méltatlan sejtetése miatt egyaránt szégyellje magát a vallásukat gyakorlók körében és a sok-sok ateista síkidom között is.

Bognár Zsolt  /Parabolha Fb/

 

Mindenszo.hu kommentár: a hölgy szemét azért takartuk ki, nehogy a sátáni tekintet valakit megigézzen, a biztonság kedvéért jobb így. APAGE SATANAS!

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Bayer Zsolt a trágár Lilikéről: megy a semmibe Nagy Blanka után

Ez nem a libsik napja: Budaházy szabadon és megjött a pápa is – Exkluzív képek