in ,

Az igazságügyminiszter átlát a szitán – Varga Judit: egyértelművé vált, hogy az ellenzék soraiban ki az úr a háznál

Az igazságügyi miniszter szerint egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szivárványkoalíciónak egyszemélyben Gyurcsány a forgatókönyvírója

Az igazságügyi miniszter szerint egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szivárványkoalíciónak egyszemélyben Gyurcsány a forgatókönyvírója, a rendezője és a főszereplője is.

 

 

„Ha eddig bárkinek kétségei lettek volna afelől, hogy az ellenzék soraiban ki az úr a háznál, az tegnap eligazítást kapott Gyurcsány Ferenc 14 pontos „adventi” Facebook posztjában. Egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szivárványkoalíciónak egyszemélyben ugyanaz a forgatókönyvírója, rendezője és a főszereplője is” – fogalmazott Varga Judit legújabb Facebook-posztjában.
A politikus asszony szerint nem meglepő módon egészen bődületes megállapítások/tervek/ígéretek szerepeltek a gyurcsányi politikai krédóban, amelyekre most tételesen reagált az igazságügyi miniszter:
  • 1. Gyurcsány szerint az ellenzéki pártok demokráciáról és jogállamról alkotott világképe egységes. Jó tudni, hogy ma már a Momentumnak, a Jobbiknak és az LMP-nek is a 2006-os őszi események politikai irányítója a jogállami iránytű és a követendő példa demokrácia terén. Vajon az ellenzéki szavazóknak is?
  • 2. Ugyan virágnyelven íródott, de az ellenzéki pártvezetők számára világos üzenetet hordoz a poszt: lehet itt demokratikus versengést játszani, lehet előválasztásokat tartani, de végül úgyis a Gyurcsány család mondja meg, hogy ki lesz a jelölt, aki mögé mindenki felsorakozhat.
  • 3. És igen, azt is megtudhatjuk, hogy a Gyurcsány-lista győzelme esetén a jog és az erkölcs győzedelmeskedhet a bűn felett…
  • 4. A szerző arról is biztosít mindenkit, hogy hatalomra kerülése esetén talpra állítja a gazdaságot, helyrehozza az egészségügy és az oktatás minden problémáját, és a nyugdíjasoknak is Kánaánt hoz. Igen, ő írja ezt, akinek a kormányzása idején hazánk éltanulóból gazdasági sereghajtó lett a térségben. Igen, ő, aki vizitdíjat vezetett be miniszterelnökként. Igen, ő, akinek a regnálása alatt százmilliárdokat vontak ki mind az oktatásból, mind az egészségügyből, valamint elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól, több száz település iskoláját zárták be, és több ezer pedagógust tettek utcára. Igen, ez az a Gyurcsány, aki megszavazta a 13. havi nyugdíj eltörlését.
  • 5. Hogy az ellenzék valódi ura tényleg nem ismer gátakat, és semmitől nincs szégyenérzete, azt jól bizonyítja, hogy most már ő akarja megvédeni a határon túli magyarságot. Az a politikus, aki miniszterelnökként elárulva sok millió külhoni magyar testvérünket gyűlöletkampányt folytatott „23 millió románozva”.
Varga a poszt végén hozzáteszi: mindent összevetve hasznosak ezek a gyurcsányi eligazítások. Egyrészt az ellenzéki térfélen mindenki megtudja, hol is a pontos helye, másrészt rávilágítanak arra, hogy
milyen két világ közül választhatunk majd 2022-ben.
„Készüljünk, mert a gyermekeink és unokáink jövője lesz a tét!” – írta.

Ha eddig bárkinek kétségei lettek volna afelől, hogy az ellenzék soraiban ki az úr a háznál, az tegnap eligazítást…

Közzétette: Varga Judit – 2020. december 6., vasárnap

 

 

 

(888.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vajon kivel Taxizik Gyurcsány? Kinek a lábai azok? Vadai? Dobrev? Vagy valaki más?

Te rábíznád Magyarországot Ferire? Gyurcsány 14 pontos programot hirdetett