in ,

Az exRTL-es nekiment Bojler Klárinak – Dobrev, a kis csalafinta

A DK-s potentátok egymás lábára taposva igyekeznek meggyőzni bennünket mezei polgárokat terveik nagyszerűségéről.

A DK-s potentátok egymás lábára taposva igyekeznek meggyőzni bennünket mezei polgárokat terveik nagyszerűségéről. Tegnap Gréczy Zsolt, vele párhuzamosan azonnal Dobrev Klára is ringbe szállt a kegyeinkért.

Az árnyék miniszterelnökasszonya közölte,
„Az Árnyékkormány azért dolgozta ki a 13 pontos antiinflációs cselekvési tervet, hogy bebizonyítsuk, le lehet törni az orbáni inflációt.”

 

Az MNB legfrissebb inflációs előrejelzése szerint 2024-re a magyarországi infláció mértéke visszatér a jegybanki 3-5 % közötti toleranciasávba. Ebből következően sok erőfeszítést nem igényel megígérni a Dobrev nélkül is nyilvánvalóan bekövetkező állapot létrejöttét.
Mit lehet ehhez hozzátenni? Talán annyit, hogy én meg arra teszek igéretet, hogy a jelenleg is „történelmi csúcson levő DK” /általuk terjesztett öndicséret/ tetszési indexe egy jottányit sem fog változni a jövőben. Ugyanis a valósággal szöges ellentétben álló, évente bejelentett történelmi csúcsuk nem mást, mint a kormányzati alkalmatlanságuk mindenkori színvonalát fémjelzi csupán. Ezt a sosem volt állapotot, azaz az ígért Dobrevi ,,jólétet” így még letörni se lehetne. Amikor lehetőségük lett volna annak biztosítására, miért nem fényeskedtek a megteremtésében is? Miért kellene elhinnünk, hogy amivel egyszer már – sőt nem is egyszer – befürödtek, az újra melegítve elhozná a magyarok számára a Kánaánt. Köztudomású, hogy csak a töltött káposztának jó, ha újra felmelegítik.

Egyebekben szívből szeretnék gratulálni, hogy a Kunhalmi – Bangóné pároshoz képest legalább a fojtani szót helyesen tudták leírni. Maradjunk ennyiben!

 

Bognár Zsolt  /Parabolha Fb/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hoppá! Erdogannal tárgyalt Orbán Viktor

Deutsch Tamás azt kérte Ursula von der Leyentől: tisztázza, valóban ő utasította-e az ukránokat