in ,

Az Ex-SZDSZ-es Kiss Jánosnak is sikerült egy jót Orbánoznia a G. Lajos csicska-lapjában (Magyar Nemzet)

Micsoda meglepetés!

Fogalomzavar (?) a CEU-n

 

Micsoda meglepetés! A Simicska-féle Magyar Nemzet, a Soros-féle CEU-n tanító egykori SZDSZ-es Kiss Jánost kérte fel legújabb orbánozós interjúja alanyának. (Maga az interjú is a CEU-n készült.) Janos Kis (Kiss János – a szerk.) a CEU oldalán megtalálható információk szerint a Filozófia és a Politikai tudományok tanszéken is oktat.

A fiatalokat oktató, nagy tekintélyű egyetemi tanártól a fogalmak összemosásának iskolapéldáját olvashatjuk. A cikk címében is idézett „Orbán Viktor nem a probléma megoldása, hanem a probléma része.”- mondatát ezekkel az „érvekkel” támasztja alá: „A menekültek elleni gyűlöletkampány; a menekültügyi konvenciók felrúgása; a közös európai menekültpolitika blokkolása;… ”

Nem feltételezzük, hogy Kiss professzor úr képtelen volna megkülönböztetni az „illegális migráns” és a „menekült” kifejezéseket, ezért az sem lehet véletlen, hogy a fenti mondatban a menekültet használva, egészen finoman fogalmazva is csúsztat.

Jó tanárként ezt már a következő mondatában leleplezi: „Félelmeket vált ki a közvélemény egy részéből a tömeges migráció…”

A tömeges migráció, amit például a CEU alapítója, maga Soros György is támogat.

Öngól!

 

(Nagy Árpád, magyaridok.hu)

Földi László – Európa háborús helyzetben van. A világ gazdaságát egy szűk réteg irányítja a kezében lévő bankok, részvények és cégbirodalmak által

Egy román képviselő szerint nem léteznek a székelyek, és nincs olyan, hogy Székelyföld – Ehhez lesz egy-két szavuk a székelyeknek