in ,

AZ ÉV VICCE – A Liberálisok és a vidék felemelése

A Magyar Liberális Párt meglepő közleményben tudatta: a vidékért aggódnak

Képernyőfotó: Chladek Tibor Facebook-oldala, szerk.

A közleményt Chladek Tibor, a Liberálisok agrárpolitikai szakértője jegyzi, aki lelkesen definiálja, kiket is kíván képviselni Fodor Gábor gittegylete:

a kis- és közepes üzemméretű gazdaságokat, a családi gazdálkodókat, a kistelepüléseken illetve tanyákon élőket kívánják képviselni és támogatni a szabadság és a szolidaritás értékeinek jegyében.

A fenti célcsoportokat is valószínűleg meglepi ez az új fejlemény, tudniillik, hogy Fodor Gáborék éppen őket szeretnék képviselni, elvégre eddig mérsékelten érezhették megszólítva magukat a korábbi liberális célkitűzések által: drogliberalizáció, melegjogok, anyuka megszólítás eltörlése stb.

A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány csökkentse a magyar vidék és a mezőgazdaság fejlesztésére fordítható költségvetési előirányzatot, „miközben értelmetlen presztízsberuházásokra, gyűlöletkommunikációra és a kormányközeli klientúra vagyonosodására közpénzek milliárdjai folynak el” – vagdalkoznak a Liberálisok.

A Magyar Liberális Párt a fejlődés jegyében több pénzt szeretne.

(forrás:demokrata.hu)

Biztonságpolitikai szakértő Svédországról – kezd kezelhetetlenné válni a helyzet Svédország déli részén a bevándorlók miatt.

FRANCIA KÁOSZ – Ezúttal csak 18 autót gyújtottak fel a franciaországi Nantes-ban | VIDEÓ