in , , ,

Az EU sokmilliárd Euros klímaegyezménye egy kamu! Nem a CO2-től van felmelegedés! Íme a valóság

Ezek a pénzek másra kellenek…

Az új EU-s klímaszerződés teljesen másról szól, mint a klímavédelemről. Mivel hatalmas, 100 milliárd EURO-s vagyonról van szó, annak a jelentősége is hatalmas, hogy valójában hova mennek ezek a pénzek. A pénzek a Háttérhatalomnak mennek majd, az európai mezőgazdaság tönkretételére mennek, politikai zöld (valójában kommunista) aktivistáknak mennek, és arra, hogy ebből a pénzből minél több balliberális, álzöld politikát támogassanak, a nemzeti erők, és nemzeti kormányok kárára. Egyértelműen bizonyítható, hogy a CO2-nek semmi köze a felmelegedéshez, kitaláció az egész. A klímaváltozáshoz az emberiség, és az iparosodás vajmi keveset tett hozzá, ehhez, mi emberek, kevesek vagyunk.

Hogy mi okozza a klímaváltozást?

Ez:

A tengelyferdeség 22,44 és 23,44 szögfok. Tévesen a szentkorona keresztjének a 23,5 szögfokhoz szokták hasonlítani.

A közel egy szögfok az ingatag instabilitást okozza. Az ingatag elliptikus pálya, fordulópontban, kb. 40 év is lehet. A tengely és a pálya dőlés okozza az éghajlat változását. Stabil dőlés egy fok, kb. egy év, az elliptikus pálya dőlés akár 11,3 fokot is előidézhet. Amely kb. 300.000 – 500.000 földi kilométer távolság eltolódást is okozhat, amihez az egyenlítő kb. 11,3 – 11.5 szögfok eltérést is előidézheti. Amit a földi élőlények, felmelegedésnek, vagy lehűlésnek érzékelhetnek.

 

Az ingatag pálya helyreállása függ az elliptikus egy fok eldőlés mértékétől, és függ a fordulati pont idejétől. Valamint a dőlésszög állapotától, amely 21 és 23 szögfok között változik. Amely a Föld alakváltozását is befolyásolja. Amely a földön lévő időjárási viszonyokat is meghatározza. Mind ezt befolyásolja az elliptikus eltolódás pályájának a szögállása, amely 366,26 fordulatának a tengely állása, és a pálya szögdőlése is meghatározza, az adott időszak, természeti jelenségeit. A föld pólusain mágneses hatás van. A mágnesesség = energia = hőhatás. Amelyből bekövetkezik a jégtakaró olvadása. Amikor a három együtt van, az a bolygó területi, felületi kiszáradását idézi elő. Energia nélkül nincs mágnesesség, ha van mágnesesség, akkor van hőhatás is. A földön ez természetes folyamat.

A galaxis elmélet, ugyan úgy mint az ember, vagy a növények, az energiára vannak hangolódva. A földön a szénalapú energia adja az élet alapjait. A földi élet alapja 6CO2 + 6H2O + Napfény = C6H12O6 . Az élet kialakulásához nincs szükség napfényre, de az éltető energia szükséges a fennmaradásához. Az oxigén mint éltető és nélkülözhetetlen, teszi halhatóvá az embereket, a növényeket, és az állatokat. A különböző más alapokra alakult életek, napfény nélkül is jól megvannak. A föld mágnesessége a b q + dőlésszög 2 – 2,5 fok. A másodlagos gondoskodást az a – b – q állapot határozza meg. Csodák pedig nincsenek. Az energia mint olyan mindenütt ott van. Érezhető, látható, hallható.

Írja Gráner András az internetes honlapján. Amennyiben ezeket a számokat, és az elméletet csillagászok és fizikusok megvizsgálnák, hamar kiderülne, hogy Gráner Andrásnak nagyonis igaza van!

A hatalmas klímapénzek nem a klímaváltozás érdekében szabadulnak fel, és osztódnak ki, hanem az Európai Egyesült Államok létrehozásának első nagy prodzsektje lesz!

Röviden összefoglalva: A Brexit után reméljük, hogy az EU, mint birodalom hamarosan összeomlik, és Magyarország valóban felszabadul, önálló lesz.

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Pilhál Schillinget is jól kiosztotta

Nem stadion – Kiemelt megbecsülés és átlagosan 30 százalékos béremelés a szakképzésben dolgozó pedagógusoknak