in ,

Az EU második legmagasabb GDP-je a magyaré! – A liberális sajtó mélyen kussol

Elvándorlási lázban ég a haladó sajtó. Persze megint hazugságokat osztogatnak, hiszen a magyar fiatalok kétharmada itthon, családban képzeli el a jövőjét, az elmúlt évek „elvándorlási” adatai pedig úgy néznek ki, hogy nálunk a legalacsonyabb a régióban, sőt EU szerte!

Kijött a GDP előző negyedéves adata is: 4.6%! Csak a lengyelek előznek minket EU szerte! Ez a liberális sajtónak persze smafu. Annyira, hogy a szuper GDP adatról úgy lapítanak, mint szar a fűben.

Ehelyett még azzal foglalkoznak, hogy nem változott  az egyik minősítő intézet szerint Magyarország minősítése. Ám idén volt már többször is a felminősítésre példa, de a nem csökkenést, a stagnálást úgy adják el, hogy Magyarországon „minden szar”. Persze a GDP-ről, a foglalkoztatási adatokról (EU átlag felett messze), a munkanélküliségről  (4% alatt), a GDP arányos államadósságról (közeledünk a 70%-hoz), az államháztartási hiányról (2.1% körül), az alacsony inflációról (2-3%) és a bérek, folyamatos, dinamikus emelkedéséről mélyen hallgatnak . Ezért fizetik őket. A hazugságokért.

mindenszo.hu

A sztarklikk.hu nevű liberális sci-fi portál „Fideszes belső harcokat lát”

A merce.hu nevű szélsőséges portál szerint jobboldali médiatúlsúly van Magyarországon – Kacag a májunk!