in ,

Az ész megáll! Többmilliós kártérítést kap a battonyai gyilkos a rossz börtönkörülmények miatt

M. Zoltán életfogytiglani börtönbüntetését tölti 2015 óta, de máris sikerült bezsebelnie két és fél millió forintot a nem megfelelő börtönkörülmények miatt

M. Zoltán és volt élettársa, valamint annak férje, Sz. Zoltán hónapokon keresztül kínozta K. Adriennt, akinek korábban szállást adtak. A 25 éves lány testén cigarettákat nyomtak el, láncra verték, áramot vezettek a testébe, kitépték a fogait és körmeit, kötéllel húzták fel egy gerendára. Testét halála után egy évvel, 2011-ben találták meg a kertben elásva.

A battonyai elkövetők közül Sz. Zoltán és felesége több mint harminc év után szabadulnak, M. Zoltán viszont életfogytiglaniját tölti, ám nem volt megelégedve a körülményekkel, perelt és milliókat kapott, amit ügyvédje letéti számlájára kapott meg – írja a Bors a férfi volt rabtársára hivatkozva.

M. Zoltánt intelligens és művelt embernek írják le, aki rendszeresen tölt ki a többieknek is kártalanítási kérelmet, illetve perújításon is gondolkodik.

Ez a battonyai eset nem egyenlő a battonyai rém tetteivel. A battonyai rémként elhíresült T. István még 2010-ben, nem sokkal szabadulása után megölt egy 21 éves lányt, majd hónapokkal később egy 17 éves lányra támadt rá, de ő szerencsésen megmenekült. T. István 2012. óta életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

(forrás:birosagiugyek.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Magyar csoda! Az amerikai úszólegenda is fejet hajtott Milákcsúcs előtt

Semmit sem fizetett Brüsszel a magyar határvédelemért