in ,

Az ellenzéket a legkevésbé sem érdekli a magyarok sorsa – Ők csak azt keresik mindenhol, hogy mit lehet ellopni

Soha nem is érdekelte….

Ezek ugyanazok. És mivel ugyanazok, soha nem érdekelte őket mi lesz a magyarokkal, most sem érdekli őket, és soha nem is fogja őket a jövőben sem.

 

Akkor sem érdekelte őket, amikor odadobtak minket a nyugati nagyhatalmaknak, és feldarabolták hazánkat: elrabolták egy tollvonással területeink kétharmadát. Ma is ugyanennek a nyugatnak a seggét nyalja a baloldal. Maki Zaj elmondta: hűséges szolgálja és alattvalója akar lenni az EU-nak és a NATO-nak.

Ezek ugyanazok. Ezek csak ugyanabban tudnak gondolkodni, amiben száz éve: hogy milyen külföldi, idegen segget lehessen nyalni. Sőt, nekik az is mindegy, hogy az a valag nyugati, vagy keleti. Ha kellett, a szovjetek hátsójában voltak. A baloldal mindig is a rossz oldalon állt.

Ezek ugyanazok.

Ezeket a hatalom érdekli csupán. Semmi más. Minden trükkös, ügyes, vonzó szólamuk csak arról szól, hogy leváltsák a kormányt, és hatalomra kerüljenek. A magyarok sorsáról hadoválnak, de sosem érdekelte őket mi lesz velünk:

  • nyugodtan lehetne szerintük 900 forint a benzin
  • bátran belesodornának minket az orosz-ukrán háborúba
  • bátran eltörölnék a rezsicsökkentést, mert azzal is ki lehet nyalni, szolgálni pár nyugati nagyhatalom, cég, nyugati állami cég seggét

 

Ahogy kinyalnak egy hátsót, cserébe egy kis visszaosztást várnak, pénzikét, lakást, párszáz milliót, esetleg milliárdot. Csak a pénzen és a lopáson jár az eszük.

Ezek ugyanazok.

Ezek tényleg a javunkat akarják! Ne adjuk oda nekik április harmadikán!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Török Gábor: tizenkét éve kormányzó profi erő mérkőzik meg egy amatőr válogatottal

A főpolgármester szerint szégyen, hogy nem akarunk belépni a háborúba az ukránok oldalán