in ,

Az áruló Niedermüller nem érti, miért nem akarunk befogadni egyre több migránst – Elmagyarázzuk neki???????

Az már nem jelent újdonságot, hogy a balliberális oldal teljesen másként érzékeli és értékeli a valóságot, mint ahogy az valójában megtörténik.

Niedermüller nem érti, miért nem akarunk befogadni egyre több migránst

 

 

Az már nem jelent újdonságot, hogy a balliberális oldal teljesen másként érzékeli és értékeli a valóságot, mint ahogy az valójában megtörténik. Legutóbb azt bizonygatták, hogy nem lesz állandó be- és áttelepítési mechanizmus, előtte azt, hogy nem lesz kötelező betelepítési kvóta, még korábban pedig azt, hogy az egész migrációs válság csak a Fidesz által híresztelt álprobléma. Az ezek fényében dekódolandó legújabb közlést a DK-s Niedermüller Péter küldte bele az éterbe az ATV-n, megtoldva némi fehérember- és keresztényellenes gyűlölködéssel.

A szélsőséges liberális párt alelnöke és EP-képviselője szerint egy szó sem igaz a kormányzati kommunikáció állításaiból, miszerint mindenkit be kell engedni Magyarországra, aki Európába érkezik. Szegény Niedermüller hamis állításokkal kényszerül vitázni, hogy cáfolni tudjon valamit, a kormányzati kommunikáció ugyanis nem ezt állítja, hanem azt, hogy a betelepítési mechanizmussal a jövőben folyamatosan érkeznének Magyarországra az újabb és újabb transzportok, és mindenkit kötelesek lennénk befogadni, akiket egy kvótaszám alapján hozzánk rendel az Európai Unió vezetése. Ezt az állandó befogadási mechanizmussá bővített kvótarendszert hirdették az európai haladó erők a magyar kormány kitalációjának fél évvel ezelőtt. Azóta valósággá vált, ami miatt akkor még csak Magyarország kongatta a vészharangot: kézzelfogható közelségbe került, hogy már nem az általunk befogadandó „menekültek” létszámát határozzák meg kötelező jelleggel, csak az arányukat, amennyit be kell fogadnunk az Európába érkezőkből.

Niedermüller azt sem érti, hogy a kormány egyáltalán miért ellenkezik e nemes tevékenység ellen:

Soha egyetlen használható érvet nem hallottam azzal kapcsolatban, hogy Magyarország miért ne tudna befogadni 1200, 5200, 6200 menekültet…

Talán ő maga sem vette észre, de egyből sikerült is megválaszolnia a saját kérdését, mert az az utoljára mondott 6200 ugyanilyen dinamikusan növekedhet majd tovább 10200-ra, 50200-ra meg 100200-ra is. a határ a csillagos ég, na meg Afrika és Ázsia lélekszáma. A DK-s politikussal egy oldalon politizáló erők éppen azt ragozták a közelmúltban, hogy csupán 1294 embert kell befogadnunk, és ennyi az egész, most már ők is egyre több emberről beszélnek. Egy újabb balliberális szöveg, amelyet a rá következő balliberális szöveg hazudtolt meg.

1200, 5200, 6200, 10200, 50200, 100200… (fotó: Reuters)

Néha érdemes lenne megismerkedni a valósággal is

Niedermüller Péter ráadásul ugyanúgy hülyének nézett mindenkit, ahogy egykori németországi kollégáit, akiknél néhány éve tetemes adósságot halmozott fel, majd elsunnyogott a szemük elől. Azt állította, hogy a menekültügyi rendszer értelmében csak azt kell befogadni, csak annak jár a menedék, aki megérdemli, mert háborús övezetből menekül. A kormány flegma kioktatása közben ő maga hozta fel példaként Afganisztánt és Bangladest, mint nem háborús övezeteket, ugyanakkor, ha a tekintetünket Niedermüller igazmondó szájáról áthelyezzük a valóságra, akkor mégiscsak tömegével a kontinensünkre érkező afgánokat, bangladesieket, etiópokat, eritreaiakat, nigériaiakat, stb. látunk, akik nem háborús övezetből érkeznek, mégis itt vannak, és nem otthon.

Azt is felrótta a kormánynak a DK-s politikus, hogy családbarátnak mondja magát, mégsem támogatja a menekültek családegyesítését. A magunk részéről voltak kétségeink, hogy lehetne-e ennél jobban artikulálni a kormány részéről, hogy a magyar családokat támogatja minden erejével, de úgy tűnik, Niedermüller Péterhez hosszú évek alatt sem jutott el teljes egészében a kormányzati kommunikáció.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár (fotó: mandiner.hu)

Ki Európából a fehér emberrel és a keresztényekkel!

A végére kezdte igazán élvezni a DK fenegyereke, hogy egyetlen kényelmetlen keresztkérdéssel sem akasztották meg a verbális ámokfutását. Előbb az újjáépített iskolákról, kórházakról, akár teljes városokról tudomást sem véve (már megint az a fránya valóság) arról bölcselkedett, hogy Magyarország egyáltalán nem tud segíteni a szülőföldjükön a háborús övezetekben élőknek, mondván, nincs politikai mozgástere hozzájárulni a szíriai háború befejezéséhez. Miután lándzsát tört Ázsia és Afrika Európába telepítése mellett, hangsúlyozta, hogy az arabok és az iszlám része Európának. Természetesen nem hagyta félbe, és azt is kifejtette, hogy szerinte mi nem része Európának. A fehér ember és a kereszténység:

Pontosan lehet látni, hogy a fehér Európa hova vezet. A keresztény Európa oda vezet, tessék megnézni, mi történt a függetlenség napján Varsóban. Azt az Európát senki nem akarja.

forrás: atv.hu

 

(pestisracok.hu)

 

JÖNNEK! – Gumicsónakban próbált besurranni Magyarországra egy csokornyi migráns – JA és nincs Soros-terv

Bukás előtt áll Merkel? – A Civey Intézet adatai szerint 17 éves mélypontra zuhant a CDU népszerűsége – Jön fel az AfD!