in ,

Az ál-kvízmester (át)Vágó István visszaszólt Nagy Ferónak – Vágó István Nagy Ferónak: Egy nagy büdös francot!

Elképesztő

Miután kiderült, hogy (át)Vágó István nem ért semmihez, hiszen sosem volt ő kvízmester, oda volt neki írva a megoldás, mindenki tudja, de ő még mindig tagadja, szóval a kicsit sem intelligens (intelligens ember nem lép be a DK-ba) Vágó elvtárs visszaszólt Nagy Ferónak:

 

A DK politikusa szerint ő nem ismerte előre a kérdéseket a Milliomosban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Nagy Feró nagyon a szívére vette, hogy a DK-s Vágó Istvánnak nem tetszett, hogy Németh Alajos (Lojzi) lett az Artisjus elnöke, ezért elküldte a fenébe Vágó Istvánt. Vágó most közösségi oldalán reagált Nagy Feró szenvedélyes kritikájára.

Vágó véget akar vetni „ennek a világnak”

„Nagy megtiszteltetés nekem, hogy a Kossuth-díjas művész ismét megszólított egy posztom kapcsán, melyben Lojzi különös mondatát idéztem: »A negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek. Ami az agyunkban 80 százalék.« Aztán gratuláltam az új Artisjus-vezetőnek. Lojzi fenti állítását én nem minősítettem, de Feró indulatait ez mégis kiváltotta. Nem csodálom. Nekem is furcsa volt” – írja bejegyzésében.

Vágó így folytatta: „Van azonban néhány megjegyzésem a Kossuth-díjas szavaihoz: Nem emeltem kezet Lojzira. Továbbra is bárkit merészelek a számra venni, még Nagy Ferót is. Nem bukott celeb a jelenlegi státuszom, hanem Feró új elvtársai által kirúgatott egykori tévés műsorvezető. Lehet, hogy megbuktam basszusgitározásból, de nem emlékszem, melyik koncertemen üdvözölhettem volna a veterán zenészt, ahol ezt megállapíthatta volna.”

Ezt követően hangsúlyozta: „Hogy miért lett volna kamu bármelyik kvízműsorom, annak a bizonyítása érdekelne.

Ha arra gondol, hogy előre ismertem a kérdéseket a Milliomosban, akkor Feró ne sunnyogjon,
mondja ki, és ennek cáfolatát akár bíróság előtt is bemutatom. Nem vagyok a BKV felügyelőbizottságának tagja. Az új Kossuth-díjas új stíljében válaszolok. Hát egy nagy büdös francot!

Ennek a világnak akarunk véget vetni.”

 


 

 

Várjuk Feró válaszát.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Jöttünkre 50 nap múlva, jobboldalról számítsatok – Orbán Viktor rendkívüli évértékelője – Itt a teljes beszéd – Videó

Megszólalt a „bélpesti” „éttermiség” – A pöcegödör tetején mindig a legnagyobb darabok úsznak – Orbán évértékelőjét követően előjöttek a liberális pöcegödör lakói is