in ,

Apáti Bence üzent az ellenzéknek – Nem az esztelen tesztelés állítja meg a koronavírust, hanem az otthonmaradás!

Olasz és spanyol apokalipszis

NEM AZ ESZTELEN TESZTELÉS ÁLLÍTJA MEG A KORONAVÍRUS TERJEDÉSÉT, HANEM AZ OTTHONMARADÁS

Harci helyzet, háború van. Egy kegyetlen és alattomos ellenféllel harcolunk. Mi is és egész Európa. És Európa több országa is elesett a háborúban. Döbbenetes és felfoghatatlan hírek érkeznek várókban, kórházak folyosóin meghalt betegekről, zokogó családtagokról, akik a látogatási tilalmak bevezetése miatt el sem tudtak búcsúzni haldokló rokonaiktól. Azoktól a szeretteiktől, akiknek a végső tisztességet sem tudják megadni, mert csak tömeges, ipari jellegű hamvasztásra van idő és lehetőség. Családtagok és rokonok nélkül.

Olaszországban már foci- és jégpályákon tárolják a több száz vagy ezer áldozat holttestét, mert a krematóriumok túlterheltek. Sportpályákon hevernek a letakart testek, amíg a hadsereg el nem szállítja az elhunytakat egy másik városba, ahol már el tudják hamvasztani a koronavírusban meghalt embereket. Olaszországból olyan kép- és videófelvételek érkeznek a túlterhelt kórházakról, a holttesteket szállító katonai konvojokról, a végkimerülés szélén álló orvosokról és ápolókról, mintha valamilyen nagy költségvetésű holly­woodi katasztrófafilmet vetítene a híradó.

Apokaliptikus.

Nem csak a szegény, bolond Greta Thunberg zavart elméjében létező, a klímabiznisz által kitalált fiktív apokalipszis. Hanem igazi, valóságos. Véres és kegyetlen. És Spanyolország is napokon belül utol fogja érni, sőt le fogja hagyni az itáliaiakat. Ami borzalmas jövőkép, hiszen csak eddig Olaszországban összesen 80 539 beteget regisztráltak, közülük csütörtök estig 8215-en haltak meg. Az elmúlt héten naponta átlagosan 700-an.

A számokat figyelembe véve még mindig nem tudjuk kijelenti, hogy tetőzött a ragály. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg mind a fertőzöttek, mind a halottak száma meg fog duplázódni, mielőtt elvonul a vírus. Valamit iszonyatosan elrontottak ott, délen.

Mondják, az olasz vér, a mediterrán életstílus, a fieszta, a mindig dugig lévő közösségi terek, kocsmák, éttermek, piacok, teraszok és az a matriarchális családmodell, ahol több generáció él egy fedél alatt, és ami egyébként normál üzemmódban védelmet ad az idős rokonoknak, és a hamis biztonságérzet tehet-tehetett a járvány elharapózásáról. Ez is igaz, sőt valószínűleg ezek a tényezők így együtt mind számítottak, de nem mehetünk el amellett sem, hogy februárban a kínai kormány pénzéből egy olyan kampány kezdődött Milánóban, ahol arra biztatták a dél-ázsiai országból érkezőkkel egyre bizalmatlanabb olaszokat, hogy öleljenek meg egy kínait. Hiszen a kínai állampolgárok nem vírusok, hanem érző emberek, akiknek fáj, hogy gyanúsan méregetik, elkerülik őket.

A kínai kormány propagandáját persze azonnal felkarolták az olaszországi liberálisok, így a propagandából mozgalom lett, és úgy ölelgették az olasz libsik a kínaiakat, mintha nem lenne holnap. Sokuknak már tényleg nincs. Egy kórház folyosóján haltak meg. Mert liberális módra jóemberkedtek, és mert a rasszizmusnak még a látszatát is el akarták kerülni.

De Spanyolország esetében is élhetünk a gyanúperrel, hogy egy politikai mozgalom robbantotta be a vírust.

Madridban március 8-án vonultak utcára a feministák. A tüntetésen a legvisszafogottabb becslések szerint is legalább 120 ezren vonultak fel, többek közt „a macsóizmus gyilkosabb a koronavírusnál” transzparensek alatt. Erre, mármint hogy a macsóizmus gyilkosabb lenne a koronavírusnál, azért nem vennénk mérget. Az eredmény ismert. A spanyolok mindjárt beérik, sőt le is fogják hagyni az olaszokat mind a fertőzöttek, mind az elhunytak vonatkozásában.

A februári „ölelj meg egy kínait (fertőzz meg egy olaszt)” kampánnyal ellentétben a gyilkos feministákról szóló hírt legalább megírta a magyarországi ellenzéki sajtó. És még sok mást is. Például hogy szerintük a védekezés legfontosabb eleme a tesztelés. (Egyébként természetesen nem, de erre mindjárt visszatérünk.) A tesztelés hiánya az új csodafegyver, az atombomba, ami még Simicska Lajos soha le nem dobott tömegpusztító fegyverénél is hatásosabban fogja elpusztítani az Orbán-kormányt.

Nincs olyan óra, amikor ne hoznának le legalább egy nemzetközi példát, ami arról szól, hogy minden egyes embert leteszteltek. Napi öt – és ez tényleg nem költői túlzás – cikkben harcolnak az Index fiatal, kinyúlt pulóveres, kócos bloggerei a tesztekért. Azért, hogy tízmillió magyart azonnal leteszteljenek. Amúgy egész Európában összesen nincs tízmillió teszt. De sebaj.

Akkor is kinyomják reggel, délben meg este, hogy csak és kizárólag a tesztelés állíthatja meg a koronavírus terjedését. Ez amúgy nyilvánvalóan hazugság, nincs annyi teszt a világon, hogy az ötszázmilliós Euró­pát le lehessen tesztelni, arról nem is beszélve, hogy három egymást követő negatív teszt után lehet csak biztosan megállapítani, hogy az illető nem hordozza a koronavírust.

A három teszt között pedig fél napoknak kell eltelnie, és éhgyomorra, steril körülmények között kell elvégezni, hogy hitelesnek lehessen tekinteni, hiszen ha mondjuk két tesztelés között a feltételezett hordozó kimenne az utcára, akkor nem lehet kizárni, hogy megfertőződik. Ez, azonkívül, hogy elképzelhetetlenül sok pénzbe kerülne, úgy leterhelné az egész egészségügyet, hogy nem maradna erőforrás a valódi, kritikus állapotban lévő betegekkel foglalkozni.

Ez persze a legkevésbé sem zavarja az indexest és a 444-est.

Csak ismételgetik a vérvádat: a kormány, sőt személyesen, egy személyben Orbán Viktor nemcsak hogy évek óta nem ad nekik interjút, de nem is tesztel eleget. A teszt pedig a túlélés. A teszt hiánya: halál. Orbán tehát gyilkos. Egy olyan tömeggyilkos, aki nem szereti az Indexet. S mint tudjuk, szerintük nálunk azért van szinte a legkevesebb igazolt fertőzött, mert nem teszteltük le egytől egyig az összes magyar embert. Svédország teljesen leállt a teszteléssel. De azzal nincs gondja a haladó sajtónak, ott szoclib kormány van.

Tehát: ha az ellenzéki sajtó sugalmazása szerint Magyarországon fékevesztetten tombol a járvány, amit a tehetségtelen Fidesz az úgynevezett tesztelések tudatos visszafogásával próbál leplezni, akkor a többi olyan országhoz hasonlóan, ahol elszabadult a vírus, naponta több száz embernek kellene meghalnia. Magyarországon viszont a hivatalos adatok szerint péntek délig tíz ember halt meg a koronavírus miatt. Ennyit az Index és a 444 csillogó logikájáról!

Az Index és a 444 természetesen most is, mint már oly sokszor, hazudik, pánikot kelt, rémhíreket terjeszt. Olyan dolgokat sugall, ami gyomorforgató, amire semmilyen bizonyítékuk sincs, és ami megingathatja a közbizalmat.

Miután háborús helyzet van, és miután én még mindig magyaroknak, honfitársaimnak, kollégáimnak tekintem a balliberális sajtómunkásokat, tisztelettel arra kérem őket, vegyenek egy mély levegőt, számoljanak el tízig, hagyják maguk mögött, hogy tíz éve tiszta szívükből gyűlölik Orbánt, hogy tíz éve nem az újságírást, hanem a megbuktatását tekintik elsődleges feladatuknak, hogy öt éve O1G-znek minden létező felületen, és hagyják abba a hazugságok terjesztését.

Végül hadd búcsúzzak egy érdekességgel.

A járvány magyarországi megjelenése óta a 444, ha lehet, még magasabb fokozatra kapcsolt a bezzeg romániázásban. Szerintük Románia mindenben, így a koronavírus elleni védekezésben is fényévekkel előttünk jár. Erdélyi származású magyarként a belpesti romkocsmák hipsztereinek, bloggereinek bezzeg romániázása engem amúgy is inkább szórakoztatni, mint dühíteni szokott, de ezen a legutóbbi mellélövésükön hangosan felröhögtem.

Történt, hogy a tizedik Románia kifogástalanul tesztel és Magyarországnál sokkal professzionálisabban kezeli a vészhelyzetet kezdetű cikkük után a román egészségügyi miniszter lemondott. A koronavírus alatt hozott rossz döntések és a fejetlenség miatt. Nem az esztelen és indokolatlan tesztelés állítja meg a koronavírus terjedését, hanem az, ha otthon maradunk.

Ezt kellene napi tíz cikkben sulykolniuk az ellenzéki újságíróknak. Amíg nem ezt teszik, addig egyes emberekben joggal merül fel, hogy ezek bizony mind a vírusnak drukkolnak.

(Apáti Bence, magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Schiffer: Az ellenzéknek meg kellett volna szavaznia a felhatalmazási törvényt – Videó

A legkeményebb mondat az Informátorban: „Nem a kormánynak van ellenzéke, hanem az országnak van ellensége” – Videó