in ,

Apáti Bence Salvinit dicsőíti – Forza Salvini!

lyen egyszerű ez

Mondjuk is, mennyire. Példának okáért 2018 januárjához képest 90 százalékkal kevesebb migráns huppanhatott ki 2019 januárjában Soros úr valamelyik érdekeltségi körébe tartozó hajóból, majd szelfizhetett kedvére – a nagy ijedtségre való tekintettel! – az olaszországi kikötők valamelyikében. Ugye, megmondtuk, hogy számottevő, sőt már-már kimondottan impozáns adatokról beszélhetünk.

 

Magyarországon anélkül beszélhetünk a migrációról, hogy az éjszaka kellős közepén szigorú tekintetű gondolatrendőrök dörömbölésére kellene ébrednünk, akik olyan dolgok iránt érdeklődnek, hogy mi végre vagyunk ilyen pesszimisták, miért csak a rosszat látjuk mindenben, és miért posztoltunk a Facebookra olyan sok, migránsok által elkövetett bűncselekményről szóló hírt ahelyett, hogy lehetőséget látnánk és örömet éreznénk, amikor ezekre a szerencsétlen sorsú, ám módfelett iskolázott és az emberi jogok iránt rendkívül érzékeny emberekre tekintünk.

Mert egyes független-objektív újságírók szerint tömegesen léteznek ilyenek. Az imént felvázolt szituáció sajnos nem fikció, sokkal inkább valóság, hiszen a skandináv országokban az úgynevezett gyűlöletbeszéd jelenti a legnagyobb veszélyt.

A hatalmon lévő politikusok szerint. Erről – mármint hogy mi a legnagyobb veszély – az úgynevezett lakosság merőben más álláspontot képvisel. A migránsok által uralt no-go zónák szélén élő-rettegő svédek persze bizonyosan roppant csúnya dolognak tartják a gyűlöletbeszédet, amiről szívesen le is folytatnának pár izgalmas és minden részletre kiterjedő társadalmi vitát, azonban erre vajmi kevés lehetőségük van.

Hosszú és fáradságos út vezetett a társadalmi és nemi egyenlőtlenségek, a transzgender toalettek, no meg a müezzinek énekéig, ennek ellenére a traumatizált migránsok gyakorta tömörülnek bandákba, hogy aztán a svéd nagyvárosok utcáin különböző illegális tudatmódosító szerek export-importjával kezdjenek foglalatoskodni. Mely tevékenységről széles körben köztudott, hogy ugyan gyors pénzszerzéssel kecsegtet, azonban némileg stresszes munka, és olyan hátulütői vannak mint például hogy a kokaindílert szitává lövi egy afrikai bevándorlókból álló rivális banda, az olyan kellemetlenségekről nem is beszélve, amikor kézigránátokkal kezdik hajigálni a minden szempontból tökéletesen integrálódott drogkereskedőt.

Így aztán a Svédország jelenét megkeserítő, a Facebookon terjedő, a gyűlöletbeszédet körüljáró társadalmi viták lefolytatása elé napjainkban sajnálatos módon nagyon sok akadály gördül. Egyszóval zaj van, na. Ki tud ilyen nagy ricsajban beszélgetni? Marad tehát a négy fal közötti, a világhálón megfogalmazott méltatlankodás.

Itália népe azonban nem vesztette el teljesen a józan eszét, így 2018-ban megválasztott egy olyan kormányt, amely nem szervezi, hanem épp ellenkezőleg, megpróbálja megakadályozni az illegális migrációt. Ez praktikusan azt jelenti, hogy a jelenlegi adminisztráció olyan gyakorlatot alakított ki, hogy a líbiai partoktól nem messze indokolatlanul átszálló, majd még indokolatlanabbul Olaszországba taxiztatott afrikai fia­talembereknek nem engedélyezik a partraszállást.

Ennek a gyakorlatnak aztán híre megy, ilyen módon a fekete kontinens lakói egyre ritkábban vágnak bele a nagy kalandba. Az elcsigázott és koldusszegény szerecsen urak ugyanis villámgyorsan értesülnek a nagyvilág eseményeiről, köszönhetően iPadjeiknek és okostelefonjaiknak, no meg a széles sávú internetnek, így sok egyéb mellett az az információ is eljut hozzájuk, hogy Soros György hajói a továbbiakban sokkal kevésbé hatékonyan tudják Európába csempészni az úgynevezett menekülteket.

A liberális, migránscirógató jóemberek ugyan folyton arra hivatkoznak, hogy a mentőhajók csak humanitárius segítséget nyújtanak, amikor a líbiai partoknál járőrözve minden vízbe ugró afrikait azonnal kimentenek, majd Európába szállítanak, és ezzel a cselekedetükkel egyáltalán nem segítik az illegális migrációt. A valóság ezzel szemben az, hogy a kommunikációs eszközök elterjedése révén mind a csempészek, mind a migránsok tisztában vannak azzal: az új olasz kormány és a belügyminiszter nem fogja többé megengedni, hogy az afrikai migránsokkal tömött csempészhajók egymás után kikössenek.

Így aztán nagyságrendekkel kevesebb csónakot tudnak útnak indítani, hiszen a nagy kalandra befizető gazdasági menekülteket most már nem lehet azzal hitegetni, hogy a lí­biai partoktól három kilométerre úgyis kimentik, majd „valakik” szépen Olaszországba szállítják őket. Orbán után Salvini is bebizonyította, hogy aki meg akarja állítani a migrációt, az meg is tudja tenni. Ilyen egyszerű ez.

Forza Salvini!

 

(Apáti Bence, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Új reumatológiai épülettel bővül a Bács-Kiskun Megyei Kórház

Tarlós csicskítja az ellenzéket – “Szerény érdeklődésű “házi mérkőzés” volt a baloldali pártok fővárosi előválasztása”