in ,

Apáti Bence köszönti Gyurcsány Ferencet születésnapján (június 4!!)

Szép kis köszöntő

Ilyen nincs, hogy ekkora szerencséje legyen Gyurcsány Ferencnek, hogy nem Orbán Viktornak, nem Kövér Lászlónak, nem Áder Jánosnak, hanem neki esik június 4-ére a születésnapja.

Elnézést kérek minden kedves olvasómtól, hogy ma ilyenekkel zargatom, de Donáth Anna, a koronavírusos iráni diákokról szóló – még egy momentumos politikushoz képest is túlságosan őszintére sikerült – gondolati jutottak azonnal eszembe, mikor a napokban az egyik barátom csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy Gy. Ferenc ezen a napon, “A nemzeti összetartozás napján” jött világra.

És aki ma természetesen nem  tette be a lábát a parlamentbe.

Amíg mi emlékezünk, ő mást, és máshol ünnepel.

Talán valamelyik ultranacionalista román politikussal pezsgőzik, és vágja fel- éppen pont most- a csonka-Magyarország alakú szülinapi tortáját.

Én a magam részéről ezzel a minden egyes másodpercében tökéletes videóval szeretném  felköszönteni az ország Ferijét:

 

Mert nincs is annál tökéletesebb születésnapi ajándék, mint ez az ominózus CNN-es interjú, amely kiválóan megmutatja, hogy ki is ez az ember, ki is ez a beteges hazudozó, ki is ez a hebegve-habogva, ijedt, és alázatos kisnyusziként magyarázkodó, felgyújtott városa lángjaiban gyönyörködő, hibbant Néró.

Hogy ki az az ember, aki nem hajlandó megemlékezni Trianonról.

Isten éltessen, Feri!

 

Apáti Bence, hirtv.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Trianon 100 – GFG bátorító szavai a magyaroknak!

Előre megírtuk! Londonban, Párizsban és Görögországban is háborús állapotok uralkodnak! – Videó