in ,

Apáti Bence is megszólalt: engedjék beszélni Márki-Zay Pétert!

Jobb lesz az mindenkinek. De leginkább az országnak.

Szerda reggel Magyarország lakói még a szokottnál is szürreálisabb jelenetnek lehettek szem- és fültanúi. Sajtótájékoztatót tartottak az ellenzéki pártok vezetői. Mínusz Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc, de a két említett úr távolmaradása igazoltnak tekinthető, ugyanis a DK és a Jobbik elnökei mostanában – bár más-más okokból kifolyólag, de – nemkívánatos személyeknek számítanak az effajta összejöveteleken.

Gyurcsány például úgy tagja, alakítója, hovatovább vezetője az egyesült ellenzéknek, hogy ezt titkolnia kell – a jelek szerint csak nem akarják elfelejteni az emberek a 2006-os véres rendőrterrort, a lovasrohamokat, a viperás, símaszkos, azonosító szám nélküli rendőrbűnözőket, a vizitdíj és a kórházi napidíj bevetését, no meg víz- és gázáremelést –, ráadásul Márki-Zay Péter meg is kérte a DK elnökét, hogy legyen kedves és fogja be a száját erre az előttük és előttünk álló kis időre, mert csak árt az ügyüknek, ha beszél és kampányol.

Később viszont Márki-Zayhoz érkezett hasonló kérés, de erre később még visszatérünk.

Úgyhogy Gyurcsányt jelenleg dugdossák, aki bánatában és sértettségében szabadversek írásával igyekszik elütni az idejét, és harcolni a gaz diktatúra ellen.

Persze eközben mindenki tudja, hogy ki az igazi Capo di tutti capi, a főnökök főnöke, maga Márki-Zay Péter is tisztában van Gyurcsány hatalmával és szerepével: egy kérdésre válaszolva beismerte, hogy Feri a kapitány, aki bármikor leválthatja őt. Jakab Péter távolmaradása is érthető, ő pont a sajtótájékoztató előtt rúgta össze a port a miniszterelnök-jelölttel, méghozzá nyilvánosan.”

 

 

(Apáti Bence, magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Ferencz Orsolya is Maki Zaj domináján élcelődik

Röhejes arculatváltás – Korózs Lajos elvtárs véletlenül kirakott egy üzenetmintát „valamilyen szöveg” tartalommal – Visítva röhögünk